FOTOKONKURRENCE FOR SØFARENDE

Hvert år kan du og dine kollegaer, som er ansat i den danske handelsflåde, deltage i fotokonkurrencen for søfarende. Første til femtepladsen vinder et gavekort til en valgfri butik, og du behøver ikke at være professionel fotograf for at deltage.

OM FOTOKONKURRENCEN FOR SØFARENDE

Hvert år modtager vi mange smukke, sjove, finurlige og fantastiske billeder af livet til søs. Det kan være smukke solnedgange, vildt vejr, hvaler og pingviner eller stemningsbilleder af søfarende om bord på skibet. Du kan også deltage i konkurrencen og måske vinde et gavekort. De fem bedste billeder vinder præmier og deltager automatisk i den Nordiske Fotokonkurrence for søfarende, der afholdes i samarbejde med Island, Finland, Norge og Sverige. Du kan finde regler for deltagelse længere nede på denne side.

Regler for deltagelse i fotokonkurrencen

Alle søfarende om bord på danske skibe kan deltage.

Max 15 billeder pr. person pr. år.

Billederne må ikke være mere end to år gamle.

Billederne skal indsendes i så høj opløsning som muligt – gerne minimum 1MB.

Billederne skal have et maritimt motiv – taget om bord eller på land, og kan vise både arbejds- og fritidssituationer.

Billederne må gerne være offentliggjort på fotografens egne sociale medier, men må ikke tidligere have være offentliggjort i kommerciel sammenhæng.

Vi har brug for følgende informationer:
Titel
Hvor er billedet taget
Fotografens navn, position om bord, og hvilket skib han eller hun er påmønstret.

Ved indsendelse af billeder har fotografen bekræftet, at genkendelige personer er indforstået med, at billedet er del af en konkurrence og offentliggøres på vores hjemmeside under årstal så længe fotokonkurrencen eksisterer.

Fotografer må kun deltage med billeder, som de selv har copyright til. Copyrightejeren er den person, der har trykket på knappen.

Ved deltagelse i fotokonkurrencen kan du være sikker på at SHW behandler dine data i overensstemmelse med GDPR* 

Når du indsender billeder til fotokonkurrencen, giver du tilladelse til at SHW har ret til at offentliggøre dine billeder uden vederlag, i original- eller en beskåret version, i SHWs egne medier, trykte såvel som elektroniske og at SHW deler dine billeder med samarbejdspartnere.

Send dine billeder til foto@shw.dk

  • Fotokonkurrencen for søfarende viser billeder af aspekter af livet, arbejdet og fritiden til søs – indsendt af alle, der er en aktiv del af Det blå Danmark.
  • Billederne udvælges på baggrund af deres:  komposition, motiv og historiefortælling og teknik.
  • Billederne udvælges på baggrund af ovenstående – der tages ikke hensyn til eventuelle medvirkendes optræden i f.eks. omgang med sikkerhedsmæssige foranstaltninger

 

*The General Data Projection Regulation gælder i hele EU, og forordningens formål er at sikre en ensartet beskyttelse af personlige oplysninger.