Loader

Filmprogram

Filmprogram for Juni 2021 Filmprogram for Maj 2021 Filmprogram for April 2021 Filmprogram for Marts 2021 Filmprogram for Februar 2021 Filmprogram for Januar 2021 Filmprogram for December 2020 Filmprogram for November 2020 Filmprogram for Oktober 2020 Filmprogram for September 2020 Filmprogram for August 2020 Filmprogram for Juli 2020 Filmprogram for Juni 2020 Filmprogram for Maj 2020 Filmprogram for Arpil 2020 Filmprogram for Marts 2020 Filmprogram for Februar 2020 Filmprogram for Januar 2020 Filmprogram for December 2019 Filmprogram for November 2019 Filmprogram for Oktober 2019 Filmprogram for September 2019 Filmprogram for August 2019 Filmprogram for Juli 2019 Filmprogram for Juni 2019 Filmprogram for Maj 2019 Filmprogram for April 2019 Filmprogram for Marts 2019 Filmprogram for Februar 2019 Filmprogram for Januar 2019 Filmprogram for December 2018 Filmprogram for November 2018 Filmprogram for Oktober 2018 Filmprogram for September 2018 Filmprogram for August 2018 Filmprogram for Juli 2018 Filmprogram for Juni 2018 Filmprogram for Maj 2018 Filmprogram for April 2018 Filmprogram for Marts 2018 Filmprogram for Februar 2018 Filmprogram for Januar 2018 Filmprogram for November 2017 Filmprogram for Oktober 2017 Filmprogram for September 2017 Filmprogram for August 2017 Filmprogram for Juli 2017 Filmprogram for Juni 2017 Filmprogram for Maj 2017 Filmprogram for April 2017 Filmprogram for Marts 2017 Filmprogram for Februar 2017 Filmprogram for Januar 2017 Filmprogram for December 2016 Filmprogram for November 2016 Filmprogram for Oktober 2016 Filmprogram for September 2016 Filmprogram for August 2016

Film guide Alle film

MovieLogo
1/ The United States vs Billie Holiday Drama, Historisk / 2021 / Instr. Lee Daniels
Billie Holiday skaber sensation, da hun optræder med sangen Strange Fruit, som handler om lynchning i sydstaterne i USA. Koncertsalene er udsolgte og publikum opfordrer hende til at synge tidens mest kontroversielle sang. Derfor er Billie Holiday et voksende politisk problem, og man ønsker handling fra højeste sted. I Narkopolitiet ved man, at Billie er stofmisbruger, og vil bruge det til at få hende dømt og fjernet fra scenen. Agent Jimmy Fletcher får til opgave at overvåge hende, og involverer sig mere og mere i den karismatiske kunstner.

Medvirkende: Andra Day, Trevante Rhodes, Garrett Hedlund
Varighed: 130 min.

MovieLogo
2/ The Mauritanian Thriller, Drama / 2021 / Instr. Kevin Macdonald
Filmen 'The Mauritanian' er baseret på det bedstsælgende memoir 'Guantánamo Diary', hvor Mohamedou Ould Slahi har beskrevet sine oplevelser som fange af den amerikanske stat. Dramaet handler om Slahi kamp for frihed, efter han blev tilbageholdt og fængslet uden en sigtelse i årevis.

Medvirkende: Tahar Rahim, Nouhe Hamady Bari, Saadna Hamoud
Varighed: 129 min.

MovieLogo
3/ She Dies Tomorrow Drama, Mystery / 2020 / Instr. Amy Seimetz
Amy har en ubehagelig følelse af, at hun skal dø i morgen. Selvom hun ingen rationel forklaring har, er hun temmelig sikker. Og det driver hende snart til vanvid. Hendes skeptiske ven Jane tænker instinktivt, at det er noget værre vrøvl. Men lidt efter lidt mærker hun også den følelse, og dermed begynder den bizarre rejse, som kan være deres sidste dag i livet. Med mørk humor og i nærkontakt med den dybeste dødsangst tager She Dies Tomorrow sine seerere på en tur, de sent vil glemme.

Medvirkende: Kate Lyn Sheil, Jane Adams, Kentucker Audley
Varighed: 86 min.

MovieLogo
4/ Herself Drama / 2020 / Instr. Phyllida Lloyd
Dramaet 'Herself' handler om Sandra, der netop er gået fra sin voldelige mand. Nu er hun alene med to børn på et lufthavnshotel, og uden et godt økonomisk fundament er det nærmest umuligt at få lov at låne til en ny bolig. Men en mulighed byder sig, da hendes velhavende arbejdsgiver giver hende tilladelse til at bygge sit eget hus - noget hun aldrig tidligere kunne drømme om at kaste sig ud i.

Medvirkende: Molly McCann, Clare Dunne, Ruby Rose O'Hara
Varighed: 97 min.

MovieLogo
5/ Persian Lessons Drama, Krig / 2020 / Instr. Vadim Perelman
Anden Verdenskrigsdramaet 'Persiske lektioner' foregår i det besatte Frankrig, hvor den jødiske Gilles bliver arrasteret af SS-soldater og sat i koncentrationslejr. Da han ankommer til lejren undgår Gilles døden ved at overbevise vagterne om, at han er persisk og ikke jødisk.

Medvirkende: Nahuel Pérez Biscayart, Lars Eidinger, Jonas Nay
Varighed: 127 min.

MovieLogo
6/ The Racer Drama / 2020 / Instr. Kieron J. Walsh
Den erfarne hjælperytter Dom Chabol oplever de tre mest dramatiske dage i sit liv og potentielt afslutningen på sin karriere under den irske prolog i det berømte Tour de France 1998, kendt som Tour du Dopage - Dopingens tour. Sommeren 1998 – prologen i Tour de France er blevet flyttet til Irland. Belgiske Dom Chabol har været én af tourens bedste hjælperyttere i løbet af de sidste 20 år. En rolle, hvor man må ofre sig – sætte tempo, blokere for vind og hjælpe holdets sprintere mod sejr.

Medvirkende: Louis Talpe, Matteo Simoni, Tara Lee
Varighed: 95 min.

MovieLogo
7/ All Joking Aside Drama / 2020 / Instr. Shannon Kohli
Charlene drømmer om at blive “stand-up” komiker. Hun forfølger sin drøm i New York City.

Medvirkende: Brian Markinson, David Lewis, Keilani Elizabeth Rose
Varighed: 83 min.

MovieLogo
8/ Her Name Was Jo Eventyr / 2020 / Instr. Joe Duca
10 årige Jo tilbringer alle sine dage ved Shenandoah River med hendes bedste veninde Selma. Men da hendes stedfar (som er junkie) dør, beslutter hun sig for at finde sin biologiske far. Hun ved han er en legendarisk sanger i Los Angeles

Medvirkende: Jim Constable, Daniel Duca, Elisa Duca
Varighed: 104 min.

MovieLogo
9/ The Ride Action / 2020 / Instr. Alex Ranarivelo
Den inspirerende historie om BMX championen der gennem en fantastisk foster familie genfinder sig selv efter en voldelig barndom.

Medvirkende: Shane Graham, Ludacris, Sasha Alexander
Varighed: 88 min.

MovieLogo
10/ Nomadland Drama / 2020 / Instr. Chloé Zhao
Filmen 'Nomadland' handler om en kvinde, der begynder et liv som moderne nomade, efter hun mister alt. I hovedrollen ses Oscar-vinderen Frances McDormand, der modtog karrierens tredje Oscar for sin hovedrollepræstation.

Medvirkende: Frances McDormand, David Strathairn, Linda May
Varighed: 107 min.

MovieLogo
11/ Greenland Action, Drama / 2020 / Instr. Ric Roman Waugh
Kometen Clarkes tur forbi Jorden følges af familien Gerrity og venner, indtil Familiefaren John Gerrity modtager en besked fra regeringen om at han og hans familie er blevet udvalgt til at søge sikkerhed i en bunker, for den altødelæggende komet.

Medvirkende: Gerard Butler, Morena Baccarin, Roger Dale Floyd
Varighed: 119 min.

MovieLogo
12/ Falling Drama, Mystery / 2020 / Instr. Viggo Mortensen
Landmanden Willis holder sig til de konservative dyder og har svært ved at acceptere sin homoseksuelle søn og hans frisindede livsopfattelse. Derudover begynder Willis at vise tegn på demens, og samtidig med, at hans hukommelse forsvinder, bliver der åbnet op for fortidens sår og konflikter.'Falling' er et intimt drama om familieforhold, fordomme og hukommelse. Instrueret at Viggo Mortensen som selv spiller hovedrollen.

Medvirkende: Viggo Mortensen, Lance Henriksen, Terry Chen
Varighed: 112 min.

MovieLogo
13/ Resistance Drama, Historisk / 2020 / Instr. Jonathan Jakubowicz
Alt, som mimeren Marcel Marceau lever for, er kunsten. På byens scener forsøger han at opfylde sin drøm, samtidig med at han vil ville Emmas hjerte - en politisk aktiv kvinde med en stærk retfærdighedssans og vilje til at gøre verden til et bedre sted. For at imponere hende accepterer han en farlig opgave, som kommer til at forandre hans liv. Sammen bliver de en del af den franske modstandsbevægelse for at kæmpe mod de nazistiske kræfter, der styrer landet og vil omstyrte hele verden.

Medvirkende: Jesse Eisenberg, Clémence Poésy, Matthias Schweighöfer
Varighed: 120 min.

MovieLogo
14/ Georgetown Drama, Krimi / 2020 / Instr. Christoph Waltz
Ulrich Mott, en ambitiøs ”gold-digger” gifter sig med en rig enke. Han vil begå sig den politiske verden i Washington D.C. Et ønske han opnår gennem sit ægteskab.

Medvirkende: Christoph Waltz, Vanessa Redgrave, Annette Bening
Varighed: 99 min.

noImage
15/ The Glorias Drama, Historisk / 2020 / Instr. Julie Taymor
Journalisten og feministen Gloria Steinem er et ikon. Hendes aktivisme, vejledning og revolutionære kvindebevægelse har påvirket generationer. Vi følger hendes fra hendes tid i indien som ung kvinde til grundlæggelse af Ms Magazine og hendes rolle i kvindebevægelsen.

Medvirkende: Malin Akerman, Bella Thorne, Dulcé Sloan
Varighed: 139 min.

MovieLogo
16/ Music Drama, Musical / 2021 / Instr. Sia
Da Musics mormor pludselig dør, er der kun hendes alkoholiserede halvsøster Zu til at tage sig af hende, selvom de to ikke har set hinanden i årevis. Zu forsøger at holde sig ædru, men som ny værge for sin søster med specielle behov, et tvivlsomt job og problemer med at betale regningerne må Zu kæmpe for ikke at vende tilbage til gamle vaner.

Medvirkende: Kate Hudson, Leslie Odom Jr., Maddie Ziegler
Varighed: 107 min.

MovieLogo
17/ The Secrets We Keep Thriller, Drama / 2020 / Instr. Yuval Adler
I en fredfyldt amerikansk forstad forsøger Maja langsomt at genopbygge sit liv sammen med sin mand efter de rædsler, hun blev udsat for under 2. verdenskrig. En dag flytter en mand ind i området med sin familie, og Maja er overbevist om, at han er den tyske soldat, som torturerede hende og myrdede hendes søster. Hun kidnapper ham og kræver hævn, men har hun fat i den rette person?

Medvirkende: Noomi Rapace, Joel Kinnaman, Chris Messina
Varighed: 97 min.

MovieLogo
18/ Rogue Action, Krig / 2020 / Instr. M.J. Bassett
Lejesoldaten O’Hara leder sin gruppe ud på en udfordrende mission: de skal redde gidsler fra deres kidnappere i Afrika. Men da missionen slår fejl må O’Hara og hendes trup forberede sig på et blodigt og brutalt møde med en gruppe rebeller og livsfarlige løver.

Medvirkende: Megan Fox, Philip Winchester, Greg Kriek |
Varighed: 105 min.

MovieLogo
19/ Nomadland Drama / 2020 / Instr. Chloé Zhao
Filmen 'Nomadland' handler om en kvinde, der begynder et liv som moderne nomade, efter hun mister alt. I hovedrollen ses Oscar-vinderen Frances McDormand, der modtog karrierens tredje Oscar for sin hovedrollepræstation.

Medvirkende: Frances McDormand, David Strathairn, Linda May
Varighed: 107 min.

MovieLogo
20/ Greenland Action, Drama / 2020 / Instr. Ric Roman Waugh
Kometen Clarkes tur forbi Jorden følges af familien Gerrity og venner, indtil Familiefaren John Gerrity modtager en besked fra regeringen om at han og hans familie er blevet udvalgt til at søge sikkerhed i en bunker, for den altødelæggende komet.

Medvirkende: Gerard Butler, Morena Baccarin, Roger Dale Floyd
Varighed: 119 min.

MovieLogo
21/ Falling Drama, Mystery / 2020 / Instr. Viggo Mortensen
Landmanden Willis holder sig til de konservative dyder og har svært ved at acceptere sin homoseksuelle søn og hans frisindede livsopfattelse. Derudover begynder Willis at vise tegn på demens, og samtidig med, at hans hukommelse forsvinder, bliver der åbnet op for fortidens sår og konflikter.'Falling' er et intimt drama om familieforhold, fordomme og hukommelse. Instrueret at Viggo Mortensen som selv spiller hovedrollen.

Medvirkende: Viggo Mortensen, Lance Henriksen, Terry Chen
Varighed: 112 min.

MovieLogo
22/ Resistance Drama, Historisk / 2020 / Instr. Jonathan Jakubowicz
Alt, som mimeren Marcel Marceau lever for, er kunsten. På byens scener forsøger han at opfylde sin drøm, samtidig med at han vil ville Emmas hjerte - en politisk aktiv kvinde med en stærk retfærdighedssans og vilje til at gøre verden til et bedre sted. For at imponere hende accepterer han en farlig opgave, som kommer til at forandre hans liv. Sammen bliver de en del af den franske modstandsbevægelse for at kæmpe mod de nazistiske kræfter, der styrer landet og vil omstyrte hele verden.

Medvirkende: Jesse Eisenberg, Clémence Poésy, Matthias Schweighöfer
Varighed: 120 min.

MovieLogo
23/ Georgetown Drama, Krimi / 2020 / Instr. Christoph Waltz
Ulrich Mott, en ambitiøs ”gold-digger” gifter sig med en rig enke. Han vil begå sig den politiske verden i Washington D.C. Et ønske han opnår gennem sit ægteskab.

Medvirkende: Christoph Waltz, Vanessa Redgrave, Annette Bening
Varighed: 99 min.

noImage
24/ The Glorias Drama, Historisk / 2020 / Instr. Julie Taymor
Journalisten og feministen Gloria Steinem er et ikon. Hendes aktivisme, vejledning og revolutionære kvindebevægelse har påvirket generationer. Vi følger hendes fra hendes tid i indien som ung kvinde til grundlæggelse af Ms Magazine og hendes rolle i kvindebevægelsen.

Medvirkende: Malin Akerman, Bella Thorne, Dulcé Sloan
Varighed: 139 min.

MovieLogo
25/ Music Drama, Musical / 2021 / Instr. Sia
Da Musics mormor pludselig dør, er der kun hendes alkoholiserede halvsøster Zu til at tage sig af hende, selvom de to ikke har set hinanden i årevis. Zu forsøger at holde sig ædru, men som ny værge for sin søster med specielle behov, et tvivlsomt job og problemer med at betale regningerne må Zu kæmpe for ikke at vende tilbage til gamle vaner.

Medvirkende: Kate Hudson, Leslie Odom Jr., Maddie Ziegler
Varighed: 107 min.

MovieLogo
26/ The Secrets We Keep Thriller, Drama / 2020 / Instr. Yuval Adler
I en fredfyldt amerikansk forstad forsøger Maja langsomt at genopbygge sit liv sammen med sin mand efter de rædsler, hun blev udsat for under 2. verdenskrig. En dag flytter en mand ind i området med sin familie, og Maja er overbevist om, at han er den tyske soldat, som torturerede hende og myrdede hendes søster. Hun kidnapper ham og kræver hævn, men har hun fat i den rette person?

Medvirkende: Noomi Rapace, Joel Kinnaman, Chris Messina
Varighed: 97 min.

MovieLogo
27/ Rogue Action, Krig / 2020 / Instr. M.J. Bassett
Lejesoldaten O’Hara leder sin gruppe ud på en udfordrende mission: de skal redde gidsler fra deres kidnappere i Afrika. Men da missionen slår fejl må O’Hara og hendes trup forberede sig på et blodigt og brutalt møde med en gruppe rebeller og livsfarlige løver.

Medvirkende: Megan Fox, Philip Winchester, Greg Kriek |
Varighed: 105 min.

MovieLogo
28/ Tesla Drama / 2020 / Instr. Michael Almereyda
En biografi af den visionære opfinder Nikola Tesla og hans møde med Thomas Edison. Og ikke mindst hans store gennembrud med at overføre elektrisk strøm og lys.

Medvirkende: Ethan Hawke, Eve Hewson, Eli A. Smith
Varighed: 102 min.

MovieLogo
29/ Six Minutes to Midnight Thriller, Drama / 2020 / Instr. Andy Goddard
17 dage før Anden Verdenskrig bryder ud, forsvinder en engelsk lærer (Miller) fra en kostskole med 20 tyske teenage piger. 6 dage senere forsøger han i al hemmelighed at finde ud af hvad der egentlig skete.

Medvirkende: Nigel Lindsay, Judi Dench, Eddie Izzard
Varighed: 99 min.

MovieLogo
30/ Palm Springs Komedie, Mystery / 2020 / Instr. Max Barbakow
Vi følger den bekymringsfri Nyles, der sammen med sin kæreste deltager i et stort opsat bryllup i det varme Palm Springs. Her møder han den meget lidt begejstrede brudepige Sarah. Hvad der ellers var et helt normalt bryllup udvikler sig snart i en mystisk retning.

Medvirkende: Andy Samberg, Cristin Milioti, J.K. Simmons
Varighed: 90 min.

MovieLogo
31/ The Bay of Silence Thriller / 2020 / Instr. Paula van der Oest
Will er sikker på at hans kone er Rosalind er uskyldig i deres søns formodede mord. Men snart opdager han den alt ødelæggende sandhed om hendes fortid. Og den forbinder hende med endnu en uopklaret forbrydelse.

Medvirkende: Claes Bang, Olga Kurylenko, Brian Cox
Varighed: 93 min.

MovieLogo
32/ Summerland Drama, Krig / 2020 / Instr. Jessica Swale
Alice lever alene og er berygtet i byen pga. hendes iltre væsen. Rygterne rører hende ikke, men da staten pludseligt tvinger hende til at give husly til et barn fra London, ændres alt for Alice. Drengen Frank er blevet evakueret fra hovedstadens krigsrædsler, og selvom Alice først vil gøre alt for at slippe af med ham, får det nye venskab langsomt åbnet op for en mere menneskelig side af Alice.

Medvirkende: Gemma Arterton, Gugu Mbatha-Raw, Penelope Wilton
Varighed: 99 min.

MovieLogo
33/ Chick Fight Action, Komedie / 2020 / Instr. Paul Leyden
Da Anna bliver introduceret til den kvindelige MMA klub, bliver hun overrasket over hvor meget hun føler sig forbundet med denne verden. Meget mere end hun nogensinde havde forestillet sig.

Medvirkende: Malin Akerman, Bella Thorne, Dulcé Sloan
Varighed: 97 min.

MovieLogo
34/ Freaky Komedie, Horror / 2020 / Instr. Christopher Landon
Teenageren Millie er lidt af en outsider på sin skole. Det hele ændrer sig dog drastisk på en yderst dramatisk aften. En brutal seriemorder er nemlig på spil i byen. Flere teenagere bliver således fundet myrdet, hvorfor skrækken naturligvis breder sig på skolen.

Medvirkende: Vince Vaughn, Kathryn Newton, Celeste O'Connor
Varighed: 112 min.

MovieLogo
35/ Shadow in the Cloud Action, Krig / 2020 / Instr. Roseanne Liang
Da en ung kvindelig pilot under Anden Verdenskrig rejser med hemmelige dokumenter, bliver hun konfronteret med ondskaben selv

Medvirkende: Chloë Grace Moretz, Nick Robinson, Beulah Koale
Varighed: 83 min.

MovieLogo
36/ Gully Boy Drama, Musical / 2020 / Instr. Zoya Akhtar
Murad er ingenting, han kæmper for at formidle sine synspunkter om sociale spørgsmål og om livet i Dharavi gennem sine rap tekster. Hans liv ændres dog drastisk, da han møder rapperen Shrikant alias MC Sher.

Medvirkende: Vijay Varma, Nakul Roshan Sahdev, Ranveer Singh
Varighed: 154 min.

MovieLogo
37/ The Nest Drama / 2020 / Instr. Sean Durkin
Filmen 'The Nest' handler om en entreprenør og hans amerikanske familie, hvis liv ændrer sig drastisk efter de flytter ind på en britisk herregård.

Medvirkende: Jude Law, Carrie Coon, Oona Roche
Varighed: 107 min.

MovieLogo
38/ Misbehaviour Komedie, Drama / 2020 / Instr. Philippa Lowthorpe
En gruppe rødstrømper planlægger en demonstration til årets Miss World konkurrence i London i 1970.

Medvirkende: Keira Knightley, Gugu Mbatha-Raw, Jessie Buckley
Varighed: 106 min.

MovieLogo
39/ Skylines Action, SciFi / 2020 / Instr. Liam O'Donnell
Kaptajn Rose Corley skal føre et team af elite lejesoldater ud i en mission til en fremmede verden, for at redde hvad der er tilbage af menneskeheden.

Medvirkende: Lindsey Morgan, Jonathan Howard, Daniel Bernhardt
Varighed: 113 min.

MovieLogo
40/ Made in Italy Komedie / 2020 / Instr. James D'Arcy
Robert har arvet et hus i Italien. Han tager afsted sammen med sin søn for at sælge hele herligheden. Men da de ankommer er den smukke villa i forfald. Far og søn prøver at renoverer huset, men de er ikke helt enige om hvordan.

Medvirkende: Yolanda Kettle, Micheál Richardson, Souad Faress
Varighed: 94 min.

MovieLogo
41/ I am Woman Action, Drama, Dokumentar / 2020 / Instr. Unjoo Moon
Helen Reddy rejser i 1966 fra Australien til New York for at få en karriere som sangerinde. Her møder hun Jeff Wald der bliver hendes mand og manager.

Medvirkende: Evan Peters, Chris Parnell, Danielle Macdonald
Varighed: 116 min.

MovieLogo
42/ Spaceship Earth Dokumentar / 2020 / Instr. Matt Wolf
8 visionære eventyrer bliver I 1991 sat 2 år i karantæne i et økosystem kaldet ”BIOSPERE 2”. Det bliver et verdens ompændende fænomen.

Medvirkende: Shelley Taylor Morgan, Kathelin Gray, Marie Harding
Varighed: 113 min.

MovieLogo
43/ The Stand In Komedie / 2020 / Instr. Jamie Babbit
Historien om den utilfredse komedie skuespillerinde og hendes ambitiøse ”stand-in”

Medvirkende: Drew Barrymore, Michael Zegen, T.J. Miller
Varighed: 101 min.

MovieLogo
44/ Bad Hair Komedie, Horror / 2020 / Instr. Justin Simien
Anna ønsker sig brændende en karriere indenfor musikbranchen. Men ikke alt går som planlagt. Da hun får et tilbud om nyt hår !!! sker der noget. Noget der dog får ubehagelige konsekvenser.

Medvirkende: Zaria Kelley, Corinne Massiah, Elle Lorraine
Varighed: 102 min.

MovieLogo
45/ Zeroville Action, Mystery / 2020 / Instr. James Franco
Ike ”Vikar” Jerome ankommer til Los Angeles samme dag i august 1969 som den forrykte hippie-familie ledet af Charles Manson går 5 brutale mord.

Medvirkende: James Franco, Megan Fox, Seth Rogen
Varighed: 86 min.

MovieLogo
46/ The Nest Drama / 2020 / Instr. Sean Durkin
Filmen 'The Nest' handler om en entreprenør og hans amerikanske familie, hvis liv ændrer sig drastisk efter de flytter ind på en britisk herregård.

Medvirkende: Jude Law, Carrie Coon, Oona Roche
Varighed: 107 min.

MovieLogo
47/ Misbehaviour Komedie, Drama / 2020 / Instr. Philippa Lowthorpe
En gruppe rødstrømper planlægger en demonstration til årets Miss World konkurrence i London i 1970.

Medvirkende: Keira Knightley, Gugu Mbatha-Raw, Jessie Buckley
Varighed: 106 min.

MovieLogo
48/ Skylines Action, SciFi / 2020 / Instr. Liam O'Donnell
Kaptajn Rose Corley skal føre et team af elite lejesoldater ud i en mission til en fremmede verden, for at redde hvad der er tilbage af menneskeheden.

Medvirkende: Lindsey Morgan, Jonathan Howard, Daniel Bernhardt
Varighed: 113 min.

MovieLogo
49/ Made in Italy Komedie / 2020 / Instr. James D'Arcy
Robert har arvet et hus i Italien. Han tager afsted sammen med sin søn for at sælge hele herligheden. Men da de ankommer er den smukke villa i forfald. Far og søn prøver at renoverer huset, men de er ikke helt enige om hvordan.

Medvirkende: Yolanda Kettle, Micheál Richardson, Souad Faress
Varighed: 94 min.

MovieLogo
50/ I am Woman Action, Drama, Dokumentar / 2020 / Instr. Unjoo Moon
Helen Reddy rejser i 1966 fra Australien til New York for at få en karriere som sangerinde. Her møder hun Jeff Wald der bliver hendes mand og manager.

Medvirkende: Evan Peters, Chris Parnell, Danielle Macdonald
Varighed: 116 min.

MovieLogo
51/ Spaceship Earth Dokumentar / 2020 / Instr. Matt Wolf
8 visionære eventyrer bliver I 1991 sat 2 år i karantæne i et økosystem kaldet ”BIOSPERE 2”. Det bliver et verdens ompændende fænomen.

Medvirkende: Shelley Taylor Morgan, Kathelin Gray, Marie Harding
Varighed: 113 min.

MovieLogo
52/ The Stand In Komedie / 2020 / Instr. Jamie Babbit
Historien om den utilfredse komedie skuespillerinde og hendes ambitiøse ”stand-in”

Medvirkende: Drew Barrymore, Michael Zegen, T.J. Miller
Varighed: 101 min.

MovieLogo
53/ Bad Hair Komedie, Horror / 2020 / Instr. Justin Simien
Anna ønsker sig brændende en karriere indenfor musikbranchen. Men ikke alt går som planlagt. Da hun får et tilbud om nyt hår !!! sker der noget. Noget der dog får ubehagelige konsekvenser.

Medvirkende: Zaria Kelley, Corinne Massiah, Elle Lorraine
Varighed: 102 min.

MovieLogo
54/ Zeroville Action, Mystery / 2020 / Instr. James Franco
Ike ”Vikar” Jerome ankommer til Los Angeles samme dag i august 1969 som den forrykte hippie-familie ledet af Charles Manson går 5 brutale mord.

Medvirkende: James Franco, Megan Fox, Seth Rogen
Varighed: 86 min.

MovieLogo
55/ The Empty Man Horror / 2020 / Instr. David Prior
Gyseren 'The Empty Man' handler om en ex-politimand, der er på sporet af en forsvunden pige. Manden møder i mellemtiden en hemmelig gruppe, der prøver at tilkalde et overnaturligt væsen.

Medvirkende: James Badge Dale, Marin Ireland, Sasha Frolova
Varighed: 137 min.

MovieLogo
56/ Judy & Punch Komedie, Drama / 2020 / Instr. Mirrah Foulkes
Judy og Punch er dukkeførere og de forsøger at genoplive deres marionet show i byen Seaside. Som i øvrigt slet ikke ligger i nærheden af havet. Showet er et hit på grund af Judys overlegne talent som dukkeføre. Hvorimod Punch har en forkærlighed for whisky.

Medvirkende: Daisy Axon, Don Bridges, Michael Papas
Varighed: 105 min.

MovieLogo
57/ Then Came You Komedie / 2020 / Instr. Adriana Trigiani
En ensom enke tager ud i verden med sin mands aske. Hun vil besøge alle de steder som hun og hendes mand elskede i film. Men allerede på 1. stop af rejsen ændres hendes liv – for evigt.

Medvirkende: Craig Ferguson, Kathie Lee Gifford, Ford Kiernan
Varighed: 97 min.

MovieLogo
58/ The Great Alaskan Race Action, Drama / 2020 / Instr. Brian Presley
Den sandfærdige historie om en gruppe heltemodige og udholdende mænd og deres hunde. De kæmper sig igennem Alaskas snemasser for at komme børnene i Nome til undsætning med medicin mod den dødelige difteri.

Medvirkende: Brian Presley, Treat Williams, Brad Leland
Varighed: 87 min.

MovieLogo
59/ My Spy Action, Komedie / 2020 / Instr. Peter Segal
En hårdkogt CIA-agent sendes undercover for at overvåge en familie. Agenten kommer dog i en uventet situation, da han forbarmer sig over familiens fremmelige 9-årige pige.

Medvirkende: Dave Bautista, Chloe Coleman, Parisa Fitz-Henley
Varighed: 99 min.

MovieLogo
60/ Never Too Late Komedie, Drama / 2020 / Instr. Mark Lamprell
En gruppe plejehjemsbeboere planlægger at bryde ud af hjemmet; for at realiserer deres drømme inden det er for sent.

Medvirkende: James Cromwell, Jacki Weaver, Dennis Waterman
Varighed: 95 min.

MovieLogo
61/ Totally Under Control Dokumentar / 2020 / Instr. Alex Gibney,
COVID-19 har kostet mere end 200.000 amerikanere livet og forårsaget svimlende økonomiske skader. Hvor gik det galt? Hvordan svigtede det rigeste og mest magtfulde land i verden så grundigt i sin reaktion på en global pandemi?

Medvirkende: Alex Azar, Charlie Baker, Scott Becker
Varighed: 123 min.

MovieLogo
62/ After We Collided Drama / 2020 / Instr. Roger Kumble
Tessa har alt at miste. Hardin har intet at miste, andet end Tessa. Efter en omtumlet begyndelse på deres forhold ser det nu lysere ud.

Medvirkende: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Dylan Sprouse
Varighed: 105 min.

MovieLogo
63/ The Tax Collector Action, Krimi / 2020 / Instr. David Ayer
David er en familiemand, der også arbejder som ”skatteopkræver” i det kriminelle miljø i Los Angeles. Da en gammel trussel vender tilbage, befinder David sig pludselig i en farlig situation

Medvirkende: Bobby Soto, Cinthya Carmona, Shia LaBeouf
Varighed: 95 min.

MovieLogo
64/ The Personal History of David Copperfield Komedie, Drama / 2020 / Instr. Armando Iannucci
Den unge David Copperfield bliver efter at have fået en ny, kold stedfar sendt hjemmefra for at klare sig i den fattigste del af London. Men efterhånden som han bliver ældre, opstår muligheden for et bedre liv, og det lykkes ham endda at komme til penge.

Medvirkende: Dev Patel, Hugh Laurie, Tilda Swinton
Varighed: 119 min.

MovieLogo
65/ Ava Action, Drama / 2020 / Instr. Tate Taylor
Ava er snigmorder og en god en af slagsen. Hun rejser verden rundt som specialist i Mord !. Men da et job går helt galt, tvinges hun til at kæmpe for sit eget liv.

Medvirkende: Jessica Chastain, John Malkovich, Common
Varighed: 96 min.

MovieLogo
66/ Foster Boy Thriller, Drama / 2020 / Instr. Youssef Delara
Michael er en højt profileret advokat og Jamal er en vred ung mand, der har været i klemme i plejesystemet. Sammen skal de kæmpe for retfærdighed og for afsløre det betændte plejesystem.

Medvirkende: Matthew Modine, Shane Paul McGhie, Lex Scott Davis
Varighed: 99 min.

MovieLogo
67/ Critical Thinking Drama / 2020 / Instr. John Leguizamo
Historien om the Miami Jackson High School’s skak team, der var de første vindere af titlen: U.S. National Chess Championship.

Medvirkende: John Leguizamo, Rachel Bay Jones, Michael Kenneth Williams
Varighed: 117 min.

MovieLogo
68/ Robin's Wish Dokumentar / 2020 / Instr. Tylor Norwood
En dokumentar og et intimt portræt af Robin Williams. Det er historien om hvad der virkelig skete med en af de største entertainere gennem tiderne – og hvad der skete i hans sind.

Medvirkende: Susan Schneider, Shawn Levy, John R. Montgomery
Varighed: 77 min.

MovieLogo
69/ Jay & Silent Bob Komedie, Eventyr / 2019 / Instr. Kevin Smith
Jay and Bob vender tilbage til Hollyvood for at stoppe filmen ”Bluntman and Chronic” fra at blive lavet.

Medvirkende: Joey Lauren Adams, Ben Affleck, Fred Armisen
Varighed: 105 min.

MovieLogo
70/ The Postcard Killings Thriller, Krimi / 2020 / Instr. Danis Tanovic
En New York detektiv efterforsker mordet på sin datter. Hun blev myrdet på sin bryllupsrejse i London. Han møder en skandinavisk journalist da han opdager at andre par på rejse gennem europa lider samme skæbne.

Medvirkende: Jeffrey Dean Morgan, Famke Janssen, Cush Jumbo
Varighed: 104 min.

MovieLogo
71/ Ski Bum: The Warren Miller Story Dokumentar / 2020 / Instr. Patrick Creadon
Siden 1950’erbe har den legendariske skiløber kørt en verdensopspændende skiindustri. Hans sidste interview var bare et par måneder før han døde i en alder af 93 år. Han beskriver sine personlige og professionelle udfordringer gennem hele hans karriere.

Medvirkende: Ward Baker, Dan Egan, John Egan
Varighed: 93 min.

MovieLogo
72/ Think Like a Dog Komedie, Drama / 2020 / Instr. Gil Junger
Efter fire års forsøg på at tale den afghanske civilbefolkning til fornuft må de 54 soldater sande, at deres mission er mislykkedes. De bliver derfor sendt hjem, men inden afgangen bliver de angrebet fra bjergene af Taliban, og de amerikanske soldater må nu kæmpe en indædt ildkamp for at overleve.

Medvirkende: Megan Fox, Josh Duhamel, Gabriel Bateman
Varighed: 91 min.

MovieLogo
73/ The Outpost Krig / 2020 / Instr. Rod Lurie
Efter fire års forsøg på at tale den afghanske civilbefolkning til fornuft må de 54 soldater sande, at deres mission er mislykkedes. De bliver derfor sendt hjem, men inden afgangen bliver de angrebet fra bjergene af Taliban, og de amerikanske soldater må nu kæmpe en indædt ildkamp for at overleve.

Medvirkende: Scott Eastwood, Caleb Landry Jones, Orlando Bloom
Varighed: 123 min.

MovieLogo
74/ Above Suspecion Action, Krimi / 2019 / Instr. Phillip Noyce
Dette er historien om den nygifte F.B.I. agent der får en opgave i Appalachian, Kentucky. Her møder han en kvinde, der bliver hans bedste informant. Men det bliver en katastrofe for dem begge.

Medvirkende: Emilia Clarke, Jack Huston, Sophie Lowe
Varighed: 104 min.

MovieLogo
75/ The New Mutants Action, SciFi / 2020 / Instr. Josh Boone
Filmen følger fire unge muntanter, der lige har opdaget deres overmenneskelige evner, og som holdes på en lukket anstalt mod deres vilje. Sammen må de forsøge at flygte fra deres fortids synder og redde dem selv.

Medvirkende: Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton
Varighed: 94 min.

MovieLogo
76/ The Argument Komedie / 2020 / Instr. Robert Schwartzman
Lisa og Jack holder et cocktailparty – men et skænderi mellem dem afbryder brat festen. De beslutter sig at ”gendanne” partyet for at finde ud af hvem der egentlig havde ret.

Medvirkende: Dan Fogler, Emma Bell, Maggie Q
Varighed: 81 min.

MovieLogo
77/ Target Number One Thriller, Krimi / 2020 / Instr. Daniel Roby
I 1989 undersøger en canadisk journalist omstændighederne omkring en mistænkelig fængsling af en heroin misbruger i et Thailandsk fængsel.

Medvirkende: Antoine Olivier Pilon, Josh Hartnett, Stephen McHattie
Varighed: 125 min.

MovieLogo
78/ The Sunlit Light Drama / 2019 / Instr. David Wnendt
Den amerikanske maler Frances og emigranten Yasha møder hinanden i det nordligste Norge, tæt på polarcirklen

Medvirkende: Jenny Slate, Alex Sharp, Fridtjov Såheim
Varighed: 106 min.

MovieLogo
79/ Suzi Q Dokumentar / 2019 / Instr. Liam Firmager
Dokumentar. Før Suzi Quatro kom bulrende ind på rockscenen i 1973, var der næsten igen kvinder i rockmusik, og slet ikke nogen der spillede bas og var forsanger for et rockband.

Medvirkende: Suzi Quatro, Cherie Currie, KT Tunstall
Varighed: 98 min.

MovieLogo
80/ Love Sarah Komedie, Drama / 2020 / Instr. Eliza Schroeder
En ung kvinde ønsker at opfylde sin mors drøm om et lille bageri i Notting Hill i London. For at gøre det, får hun brug for hjælp. En gammel veninde og sin bedstemor står klar.

Medvirkende: Rupert Penry-Jones, Celia Imrie, Bill Paterson
Varighed: 97 min.

MovieLogo
81/ Corporate Animals Dokumentar / 2019 / Instr. Patrick Brice
Lucy tager sit personale med på en teambuilding i nogle underjordiske huler i New Mexico. Der sidder de fast – men de er ikke alene.

Medvirkende: Demi Moore, Jessica Williams, Ed Helms
Varighed: 86 min.

MovieLogo
82/ The King of Staten Island Komedie, Drama / 2020 / Instr. Judd Apatow
Davidson spiller Scott, der har mistet sin far som syvårig. Han er derfor vokset op alene med sin mor og søster. I midten af 20'erne består Tylers liv mest af ryge sig skæv og hænge ud med vennerne. Men da hans mor begynder at date en rapkæftet brandmand, tvinger det pludselig Tyler til at reflektere over sin egen situation og sin store sorg efter farens bortgang.

Medvirkende: Pete Davidson, Bel Powley, Ricky Velez
Varighed: 136 min.

MovieLogo
83/ The Burnt Orange Heresy Action, Thriller / 2019 / Instr. Giuseppe Capotondi
'The Burnt Orange Heresy' handler om kunstkritikeren James Figueras, der bliver hyret til at stjæle et sjældent maleri. Aftalen medfører ufine metoder, og midt i det hele står kvinden Berenice Hollis, der har sine egne motiver. Danske Claes Bang fra The Square spiller hovedrollen i filmen..

Medvirkende: Elizabeth Debicki, Donald Sutherland, Claes Bang
Varighed: 99 min.

MovieLogo
84/ Saint Frances Komedie, Drama / 2019 / Instr. Alex Thompson
Efter en uheldig graviditet, der ender med en abort, tager Bridget modvilligt et job som barnepige for den lille lidt klodsede Frances. Helt uventet gror et stærkt bånd af venskab og kærlighed mellem dem.

Medvirkende: Kelly O'Sullivan, Charin Alvarez, Braden Crothers
Varighed: 106 min.

MovieLogo
85/ Force of Nature Action, Thriller / 2020 / Instr. Michael Polish
En bande planlægger det perfekte kup. Men da en orkan udvikler sig, støder de på problemer da politiet forsøger at få alle i bygningen til at evakuerer

Medvirkende: Emile Hirsch, Mel Gibson, David Zayas
Varighed: 91 min.

MovieLogo
86/ Can You Keep a Secret Komedie / 2019 / Instr. Elise Duran
Emma betror sig til en fremmed, da det fly hun sidder i er ved at styrte ned !! I sidste øjeblik kommer flyet dog på ret kurs igen. Emma troede hun betroede sig til en fremmed. Men hun opdager at den fremmede er hendes nye direktør. Han kender nu alle detaljer om hende.

Medvirkende: Alexandra Daddario, Sunita Mani, Tyler Hoechlin
Varighed: 94 min.

MovieLogo
87/ Ride Like a Girl Drama, Dokumentar / 2019 / Instr. Rachel Griffiths
Dette er historien om Michelle Payne, den første kvindelige jockey der vinder the Melbourne Cup

Medvirkende: Teresa Palmer, Sam Neill, Sullivan Stapleton
Varighed: 98 min.

MovieLogo
88/ Leberkäsjunkie Komedie, Krimi / 2019 / Instr. Ed Herzog
Sebastian er politibetjent og far. Han er også lidt doven, men en mordsag tvinger ham til at tage affære.

Medvirkende: Sebastian Bezzel, Simon Schwarz, Lisa Maria Potthoff
Varighed: 93 min.

MovieLogo
89/ Mardaani 2 Action, Drama / 2019 / Instr. Gopi Puthran
Sunny er 21 år og har en forkærlighed for seksuelt overfald og drab på piger. Den kvindelige betjent Shivani er dog på sporet at ham, så hvor længe går han fri ?Sprog; Hindi

Medvirkende: Rani Mukerji, Shruti Bapna, Kirti Choudhary
Varighed: 103 min.

MovieLogo
90/ Jump Shot: The Kenny Sailors Story Dokumentar / 2019 / Instr. Jacob Hamilton
Den sande og inspirerende historie om Kenny Sailors, manden udviklede det moderne ”springskud” i Basketball.

Medvirkende: Kenny Sailors, Stephen Curry, Kevin Durant
Varighed: 79 min.

MovieLogo
91/ Dark Waters Drama / 2019 / Instr. Todd Haynes
Det biografiske drama 'Dark Waters' handler om den succesrige advokat Robert Bilott, der kommer på sporet af noget ganske foruroligende, da han kontaktes af en bonde fra sin hjemstavn i West Virginia. Landmandens dyr bliver vanvittige og dør på stribe, og snart viser en forbindelse sig til et af verdens største selskaber: DuPont Chemicals. I årtier har DuPont bevidst forurenet drikkevandet i området i forbindelse med produktionen af deres mest lukrative produkt: Teflon.

Medvirkende: Mark Ruffalo, Anne Hathaway, Tim Robbins
Varighed: 126 min.

MovieLogo
92/ Radioactive Drama / 2019 / Instr. Marjane Satrapi
Det romantiske drama 'Radioactive' handler om forskerparret Marie Sklodowska-Curie og Pierre Cuire, om deres kærlighedsforhold men også om deres mange opdagelser gennem det 20. århundrede.

Medvirkende: Rosamund Pike, Yvette Feuer, Mirjam Novak
Varighed: Marjane Satrapi min.

MovieLogo
93/ The Night Clerk Krimi, Mystery / 2020 / Instr. Michael Cristofer
Bart arbejder som nattevagt i en hotelreception og bliver vidne til et mord. Snart blandes han ind i politiets efterforskning – som mistænkt. Men han ved hvem morderen er - men kan han nå at stoppe ham inden næste offer ?

Medvirkende: Tye Sheridan, Ana de Armas, Helen Hunt
Varighed: 90 min.

MovieLogo
94/ Mortal Action, Fantasy / 2020 / Instr. André Øvredal
Eric opdager at han har overnaturlige kræfter. Gudelignende kræfter baseret på gammel norsk mytologi

Medvirkende: Nat Wolff, Priyanka Bose, Ravdeep Singh Bajwa
Varighed: 100 min.

MovieLogo
95/ How to Build a Girl Komedie / 2019 / Instr. Coky Giedroyc
Joanne kommer fra arbejder kvateret i Wolverhampton, England. Hun har et brændende ønske; at blive musik journalist !... Vejen til succes kræver alt andet end en lille pige fra Wolverhampton !! Joanna går i gang med transformationen.

Medvirkende: Beanie Feldstein, Cleo, Dónal Finn
Varighed: 82 min.

MovieLogo
96/ Danger Close Drama, Krig / 2019 / Instr. Kriv Stenders
Sent på eftermiddagen den 18. august 1966, i en gummiplantage i Sydvietnam . I tre og en halv time kæmper Major Harry Smith og hans gruppe af unge uerfarne australske og newzealandske soldater for deres liv.

Medvirkende: Travis Fimmel, Toby Blome, Alexander England
Varighed: 118 min.

MovieLogo
97/ The Australian Dream Drama, Dokumentar / 2019 / Instr. Daniel Gordon
En bemærkelsesværdig og inspirende historie og AFL legenden Adam Goodes og hans kamp mod racisme. En kraftfuld historie om race, identitet og tilhørsforhold.

Medvirkende: Adam Goodes, Stan Grant, Nova Peris
Varighed: 95 min.

MovieLogo
98/ Speed of Life Drama, Mystery / 2019 / Instr. Liz Manashil
Da Davie Bowie dør i 2016, bliver der skabt et hul i iniverset. Dette hul slugte Edward, da han havde en heftig diskussion med sin kæreste June. 24 år senere spytter universet mirakuløst Edward ud igen. Uændret fra den dag han forsvandt.

Medvirkende: Ann Dowd, Kimball Farley, Laura Holliday
Varighed: 76 min.

MovieLogo
99/ Bloody Marie Action, Drama / 2019 / Instr. Lennert Hillege, Guido van Driel
Marie – der tidligere var en succesfuld komiker, lever nu blandt de prostituerede i Red Light District i Amsterdam. Nu fuld og i evig kamp og konflikt. Men et grusomt overfald får hende til at tage aktion. Filmen er hollandsk med engelske undertekster

Medvirkende: Susanne Wolff, Dragos Bucur, Alexia Lestiboudois
Varighed: 87 min.

MovieLogo
100/ Bloody Marie Action, Drama / 2019 / Instr. Lennert Hillege, Guido van Driel
Marie – der tidligere var en succesfuld komiker, lever nu blandt de prostituerede i Red Light District i Amsterdam. Nu fuld og i evig kamp og konflikt. Men et grusomt overfald får hende til at tage aktion. Filmen er hollandsk med engelske undertekster

Medvirkende: Susanne Wolff, Dragos Bucur, Alexia Lestiboudois
Varighed: 87 min.

MovieLogo
101/ Downhill Komedie, Drama / 2020 / Instr. Nat Faxon, Jim Rash
Filmen 'Downhill' er en amerikansk genindspilning af den svenske Force Majeure af Ruben Östlund. En familie er på ferie i Alperne, og efter med nød og næppe at undslippe en lavine bliver familiens forhold sat på en alvorlig prøve.

Medvirkende: Julia Louis-Dreyfus, Will Ferrell, Zach Woods
Varighed: 83 min.

MovieLogo
102/ The Call of the Wild Drama, Fantasy / 2020 / Instr. Chris Sanders
Hunden Buck lever et komfortabelt liv hos en familie i 1890’ernes Californien. Bucks liv ændrer sig, da den bliver kidnappet, flygter og havner midt i det kolde Yukon, Canada. Buck møder manden John, der rekrutterer dem som slædehund. Dette er en stor omvæltning for Buck, der aldrig har set sne før, men den bliver hurtigt lederen af slædehundene.

Medvirkende: Harrison Ford, Omar Sy, Cara Gee
Varighed: 100 min.

MovieLogo
103/ Escape from Pretoria Thriller / 2020 / Instr. Francis Annan
Den sande historie om de politiske fanger, Tim Jenkin og Stephen Lee. To hvide sydafrikanere som sammen med andre fanger, lykkedes med at flygte fra det berygtede højsikkerhedsfængsel, Pretoria i 1979. Dette var efter at de blev fængslet for anklager om at «producere og distribuere 18 forskellige broschurer på vegne af forbudte organisationer» (herunder ANC) under apartheit tiden i Sydafrika.

Medvirkende: Daniel Radcliffe, Daniel Webber, Ian Hart
Varighed: 106 min.

MovieLogo
104/ The Trip to Greece Komedie, Drama / 2020 / Instr. Michael Winterbottom
Når Rob Brydon i Range Roveren på Grækenlands-rejsen begynder at synge Bee Gees-nummeret Tragedy, er niveauet noget mere dannet og krævende, end vi kender det fra eksempelvis den mere platte og lumre danske Klovn. Fra tid til anden er der nu også en slags mandehørm i filmene, når de to helte lægger an på damer, er homofobiske, skændes om, hvem der bør køre bilen, eller er deres partnere derhjemme er utro.

Medvirkende: Steve Coogan, Rob Brydon, Claire Keelan
Varighed: 103 min.

MovieLogo
105/ Like a Boss Komedie / 2020 / Instr. Miguel Arteta
Mia og Mel har meget forskellige idealer, da den ene er mere praktisk, mens den anden helst vil tjene en formue og leve i luksus. Men de drømmer begge to om at åbne deres egen butik med skønhedsprodukter. Efter de er endt i stor gæld, får de på mirakuløst vis et lån på over en million dollars fra skønhedsdronningen Claire Luna. Alt er godt, indtil de finder ud af, at Claire Luna har stjålet en af deres idéer.

Medvirkende: Tiffany Haddish, Rose Byrne, Salma Hayek
Varighed: 83 min.

MovieLogo
106/ Ringside Dokumentar / 2019 / Instr. Andre Hörmann
Dokumentar om boksetalenterne Kenneth Sims Jr. og Destyne Butler Jr. om deres kamp for at nå til tops i den professionelle bokseverden. Begge kommer fra det barske kvarter South Side i Chicago

Medvirkende: Kenneth Sims Jr., Destyne Butler Jr., Kenneth Sims Sr.
Varighed: 93 min.

MovieLogo
107/ Spies in Disguise Animation / 2019 / Instr. Nick Bruno, Troy Quane
Animationsfilmen 'Spioner på missioner' har verdens bedste spion Lance Sterling og hans opfinder-makker Walter på en hæsblæsende mission. Det går dog hverken værre eller bedre end, at den super seje spion ved et uheld forvandles til en due (!?). Nu må Lance modvilligt slå sig sammen med Walter for at klare den fælles fjende og superskurk Killian. Lance og Walter skal altså lære at stole på hinanden for at redde dagen og vejen.

Medvirkende: Rachel Brosnahan, Jarrett Bruno, Claire Crosby
Varighed: 102 min.

MovieLogo
108/ Wendy Drama, Fantasy / 2020 / Instr. Benh Zeitlin
Filmen 'Wendy' er en ny version af den klassiske historie om Peter Pan. Wendy er fortabt på en mystisk ø, hvor tid og alder står stille. Her må hun kæmpe for at redde sin familie, frihed og ungdoms ånd.

Medvirkende: Devin France, Yashua Mack, Gage Naquin
Varighed: 121 min.

MovieLogo
109/ James, Pat & Dave Komedie / 2020 / Instr. Theodore Boborol
Pat er en hårdtarbejdende hotelreceptionist. Nu skal hun prøve at oplærer sin chefs forviste og tumpede barnebarn. Tagalog

Medvirkende: Ronnie Alonte, Loisa Andalio, Donny Pangilinan
Varighed: 107 min.

MovieLogo
110/ The Invisible Man Horror, SciFi / 2020 / Instr. Leigh Whannell
Cecilia, hvis voldelige ekskæreste tager sit eget liv, efterlader sig en stor formue. Cecilia har dog en mistanke om, at han har forfalsket sin egen død. Kort efter den tragiske begivenhed sker der en række umiddelbart tilfældige, men dødelige sammentræf, der får Cecilia til at skulle bevise, at hun er forfulgt af noget – eller nogen – ingen kan se.

Medvirkende: Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Harriet Dyer
Varighed: 124 min.

MovieLogo
111/ The Hunt Thriller, SciFi / 2020 / Instr. Craig Zobel
12 fremmede vågner op i en skovlysning. De ved ikke, hvorfor de er der, eller hvordan de er kommet derhen. Men de er ganske særligt udvalgt til - jagten. En gruppe af verdenseliten er nemlig samlet på herregården Manor House, hvor de skal på menneskejagt. Deres plan ser dog ud til at blive forpurret, da jægerne bliver de jagede.

Medvirkende: Betty Gilpin, Hilary Swank, Ike Barinholtz
Varighed: 90 min.

MovieLogo
112/ Emma Komedie, Drama / 2020 / Instr. Autumn de Wilde
'Emma' handler om den unge og rige Emma Woodhouse, der ser sig selv som byens store Kirsten Giftekniv. Som yngste datter af byens rigeste mand, Mr. Woodhouse, er Emma byens førende dame, og hun mener derfor selv, at hun ved, hvad der er godt for alle i kærlighedens store lotteri.

Medvirkende: Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn, Mia Goth
Varighed: 124 min.

MovieLogo
113/ Hope Gap Drama / 2019 / Instr. William Nicholson
Filmen 'Hope Gap' handler om et ægtepars besøg hos deres søn. Besøget tager dog en dramatisk drejning, faderen har nemlig besluttet sig for at fortælle sin søn, at han planlægger at forlade moderen.

Medvirkende: Annette Bening, Bill Nighy, Josh O'Connor
Varighed: 110 min.

MovieLogo
114/ Armstrong Dokumentar / 2019 / Instr. David Fairhead
I juli 1969 blev verden vidne til et historisk øjeblik, da USA satte en mand på Månen. Gennem NASA-optagelser genoplives dramaet omkring opsendelsen af Apollo 11. Det afsløres, hvorfor mission var ved at mislykkes, og hvordan Neil Armstrong blev tvunget til at overtage styringen og lande på Månen med kun 30 sekunders brændstof tilbage - for til sidst at tage menneskehedens mest kendte skridt

Medvirkende: Harrison Ford, Neil Armstrong, Michael Collins
Varighed: 90 min.

MovieLogo
115/ Safe Spaces Komedie, Drama / 2019 / Instr. Daniel Schechter
NYC Professoren Josh prøver at forsvarer sit rygte efter en kontroversiel opførsel på sit college. Samdig prøver han at sammen på sin familie. Familiens overhoved Agatha bliver nemlig samtidig indlagt på Hospitalet – hun har ikke langt igen.

Medvirkende: Justin Long, Kate Berlant, Lynn Cohen
Varighed: 93 min.

MovieLogo
116/ Auggie Drama, SciFi / 2019 / Instr. Matt Kane
Tvunget på tidlig pension, får Felix en afskedsgave af firmaet. En par Virtuel Reality Briller, her møder og forelsker sig i Auggie, et produkt af hans egen fantasi. Men hvad med hans kone og datter ?

Medvirkende: Larisa Oleynik, Richard Kind, Christine Donlon
Varighed: 81 min.

MovieLogo
117/ Amazing Grace Dokumentar / 2019 / Instr. Alan Elliott, Sydney Pollack
Mens soul-dronningen Aretha Franklin planlagde et album, besluttede Warner Brothers at filme begivenheden. Over to aftener i 1972, den 13. og den 14. januar, indspillede hun albummet i en baptist kirke i det sydlige Los Angeles.

Medvirkende: Aretha Franklin, James Cleveland, Alexander Hamilton
Varighed: 89 min.

MovieLogo
118/ The Farewell Komedie, Drama / 2019 / Instr. Lulu Wang
Komedie-dramaet 'The Farewell' handler om en kinesisk familie, som finder ud af, at deres bedstemor ikke har langt igen. Familien beslutter sig for ikke at fortælle nyheden til bedstemoren, og de vil nu nå at planlægge et bryllup, inden hun dør.

Medvirkende: Shuzhen Zhao, Awkwafina, X Mayo
Varighed: 100 min.

MovieLogo
119/ Arkansas Thriller, Krimi / 2020 / Instr. Clark Duke
Kyle and Swin arbejder for narko-baronen Frog, som de aldrig har mødt. Da en stor handel går helt galt – er konsekvenserne dødelige !

Medvirkende: Liam Hemsworth, Vince Vaughn, Clark Duke
Varighed: 117 min.

MovieLogo
120/ The Quarry Thriller, Mystery / 2020 / Instr. Scott Teems
En vagabond dræber ved en fejl en prædikant for en lille kirke. Han snyder alle, dog ikke Sheriffen der mistænker ham for ”uærligt spil”.

Medvirkende: Shea Whigham, Michael Shannon, Catalina Sandino Moren
Varighed: 98 min.

MovieLogo
121/ Swallow Thriller, Drama / 2019 / Instr. Carlo Mirabella-Davis
Den gravide Hunter er besat af at sluge farlige ting. Da hendes mand og hans familie opdager den, strammer kontrollen over hende. Hun må nu konfronterer den mørke hemmelighed bag hendes besættelse.

Medvirkende: Haley Bennett, Austin Stowell, Denis O'Hare
Varighed: 94 min.

MovieLogo
122/ I Still Believe Drama, Musical / 2020 / Instr. Andrew Erwin
I Stilll Believe' er baseret på den virkelige historie om den kristne musikstjerne Jeremy Camp. Filmen følger den unge musikers rejse med tab og kærlighed for at bevise, at der altid er håb. Jeremy Camp brød igennem i 2000 og har siden da udgivet over 10 albums.

Medvirkende: K.J. Apa, Britt Robertson, Nathan Parsons
Varighed: 116 min.

MovieLogo
123/ The Wolf Hour Drama, Mystery / 2019 / Instr. Alistair Banks Griffin
Den før så succesfulde forfatter June, har fuldstændig afskåret sig fra omverdenen. Det er den berygtede ”Summer of Sam” og volden eskalerer i den brutale sommervarme. Vi er i New York 1977, hvor byen er ved at eksploderer i et brændende oprør.

Medvirkende: Naomi Watts, Jennifer Ehle, Brennan Brown
Varighed: 99 min.

MovieLogo
124/ The Fittest Dokumentar / 2020 / Instr. Laure de Clermont-TonnerreHeber Cannon, Marston Sawyers
I 2019 stod CrossFit Games overfor dramatiske ændringer. Kan verdens bedste kvindelige og mandlige crossfit atleter bestå dette nye format ?? Hvem bliver kronet som ”Fittest on Earth”

Medvirkende: Hayley Adams, Heber Cannon, Dave Castro
Varighed: 116 min.

MovieLogo
125/ Downtown Abbey Drama / 2019 / Instr. Michael Engler
De elskede Crawleys og deres frygtløse personale forbereder sig i denne nye film på det vigtigste øjeblik i deres liv. Et kongeligt besøg af landets konge og dronning igangsætter skandale, romance og intriger, der vil efterlade fremtiden i Downton i balance.

Medvirkende: Stephen Campbell Moore, Michael Fox, Lesley Nicol
Varighed: 122 min.

MovieLogo
126/ A Simple Wedding Komedie / 2020 / Instr. Sara Zandieh
Iransk-amerikanske Nousha har en vane med at saboterer sine forhold, det frustrerer hendes forældre. Men en dag møder hun den excentriske kunstner og aktivist Alex. Da hendes forældre opdager at hun og Alex bor sammen inden ægteskab, bryder kaos løs

Medvirkende: Tara Grammy, Christopher O'Shea, Shohreh Aghdashloo
Varighed: 88 min.

MovieLogo
127/ Isa Pa, With Feelings Komedie / 2019 / Instr. Prime Cruz
Da Mara møder den døve tegnsprogslærer Gali, udvikler de en enestående forståelse for hinanden. Men jo tættere de kommer hinanden, des længere trækkes de fra hinanden. Tagalog

Medvirkende: Maine Mendoza, Carlo Aquino, Lotlot De Leon
Varighed: 102 min.

MovieLogo
128/ 1917 Drama, Krig / 2019 / Instr. Benedict Andrews
Stillet overfor en umiddelbart umulig mission en dag under Første Verdenskrig. Bliver Blake og Schofield sendt dybt ind på fjendens territorium for at advare deres egne mænd om et skæbnesvangert baghold. Hvis de to unge soldater fejler, vil 1600 mænd miste livet.

Medvirkende: Dean-Charles Chapman, George MacKay, Daniel Mays
Varighed: 119 min.

MovieLogo
129/ Mr Jones / Den sorte Jord Thriller, Drama / 2019 / Instr. Agnieszka Holland
Den unge walisiske journalist Gareth Jones får i 1933 et enestående interview med Adolf Hitler. Til sin næste artikel ønsker han at drage til Sovjetunionen for at undersøge hvordan kommuniststaten er i stand til at gennemfører en så hurtig modernisering af landet og ditto oprustning af hæren.

Medvirkende: James Norton, Vanessa Kirby, Peter Sarsgaard
Varighed: 141 min.

MovieLogo
130/ Sorry We Missed You Drama / 2019 / Instr. Ken Loach
Ricky og Abbie Turner har kæmpet hårdt med økonomien siden finanskrisen i 2008. Ricky får muligheden for at genvinde noget frihed med en ny varevogn og chancen for at blive fragtmand. Jobbet er hårdt, for der er ikke plads til de mindste forsinkelser

Medvirkende: Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Rhys Stone
Varighed: 101 min.

MovieLogo
131/ Dolittle Komedie, Eventyr / 2020 / Instr. Stephen Gaghan
Komedien 'Dolittle' handler om den excentriske dyrlæge Dr. John Dolittle, som efter at have mistet sin kone lever bag de høje vægge i Dolittle Manor med hans eksotiske dyr som selskab. Men da den unge dronning bliver alvorligt syg, tvinges en modvillig Dolittle til at sejle på et episk eventyr til en mytisk ø på jagt efter en kur.

Medvirkende: Robert Downey Jr., Antonio Banderas, Michael Sheen
Varighed: 101 min.

MovieLogo
132/ The Wedding Year Komedie / 2019 / Instr. Robert Luketic
Den engagerede fotograf Mara er inviteret til 7 bryllupper på kun et år. Hendes kæreste er ellevild og vil giftes – medens Mara bare vil tage billeder.

Medvirkende: Sarah Hyland, Tyler James Williams, Jenna Dewan
Varighed: 90 min.

MovieLogo
133/ The Mustang Drama / 2019 / Instr. Laure de Clermont-Tonnerre
Vi følger den tidlige straffede Roman der får chancen for at komme på den ”rigtige side af loven” gennem et terapy træningsprogram med at træne vilde heste.

Medvirkende: Matthias Schoenaerts, Jason Mitchell, Bruce Dern
Varighed: 96 min.

MovieLogo
134/ Being Rose Drama / 2019 / Instr. Rod McCall
Rose er enke og tidligere politibetjent. Hun opdager at hun har en livstruende sygdom og beslutter sig for et Solo Roadtrip i sin motoriserede kørestol. På denne rejse møder hun den gamle cowboy Max.

Medvirkende: Cybill Shepherd, James Brolin, Pam Grier
Varighed: 89 min.

MovieLogo
135/ Roads Drama, Eventyr / 2019 / Instr. Sebastian Schipper
2 teenagere – 1 fra Congo og 1 fra England mødes i Marocco og tager et road trip en gammel stjålen bil. På denne tur møder de masser af fattigdom og masser af flygtninge.

Medvirkende: Fionn Whitehead, Stéphane Bak, Ben Chaplin
Varighed: 99 min.

MovieLogo
136/ Helcome Home Horror / 2019 / Instr. Bobby Bonifacio Jr.
2 historier om 2 forskellige familier som levede i det samme hus. De bliver hjemsøgt af forskellige overnaturlige væsner og onde ånder. Tagalog

Medvirkende: Dennis Trillo, Alyssa Muhlach, Lui Manansala
Varighed: 106 min.

MovieLogo
137/ Seberg Thriller, Drama / 2019 / Instr. Benedict Andrews
Inspireret af virkelige begivenheder i det franske New Wave-ikon Jean Sebergs liv. I slutningen af 1960'erne målrettede Hoovers FBI deres undersøgelser af hende, på grund af hendes politiske og romantiske forbindelse med borgerrettighedsaktivisten Hakim Jamal.

Medvirkende: Kristen Stewart, Yvan Attal, Gabriel Sky
Varighed: 102 min.

MovieLogo
138/ The Last Full Measure Drama, Krig / 2019 / Instr. Todd Robinson
Den sande historien om en vietnam veteran, der gav sit liv i felten.34 år efter hans død tildeles Airman William H. Pitsenbarger, Jr. ("Pits") nationens højeste militære ære for hans handlinger på slagmarken.

Medvirkende: Sebastian Stan, Alison Sudol, Asher Miles Fallica
Varighed: 116 min.

MovieLogo
139/ Standing Up, Falling Down Komedie / 2019 / Instr. Matt Ratner
En komedie om det usandsynlige venskab, mellem en kæmpende stand-up komiker fra Los Angeles,der er tvunget til at flytte hjem til Long Island med halen mellem benene, og en tragisk mangelfuld, men charmerende og karismatisk hudlæge.

Medvirkende: Billy Crystal, Ben Schwartz, Eloise Mumford
Varighed: 91 min.

MovieLogo
140/ The Rhythm Section Action, Mystery / 2020 / Instr. Reed Morano
Stephanie søger hævn, efter at hun opdagede at den tragiske ulykke der dræbte hendes familie, IKKE var en ulykke

Medvirkende: Blake Lively, Richard Brake, Elly Curtis
Varighed: 99 min.

MovieLogo
141/ 10 Things We Should Do Before We Break Up Komedie / 2020 / Instr. Galt Niederhoffer
Da Abigail møder Ben på en bar, spøger de med en list om hvad de ville gøre inden de slog op. Men dette tilfældige møde ender med et engangs knald, der gør Abigail gravid. Det umage par prøver at finde en løsning.

Medvirkende: hristina Ricci, Hamish Linklater, Lindsey Broad
Varighed: 74 min.

MovieLogo
142/ Black Christmas Thriller, Horror / 2019 / Instr. Sophia Takal, April Wolfe
En maskeret morder er på jagt efter en flok unge studerende i, hvad der ellers skulle have været en fredelig juleferie. De unge må derfor nu flygte for deres liv eller tage kampen op mod den mystiske morder. Julen står altså ikke just på julehygge, men derimod skrig og skrål, mens der også kommer diverse våben i spil, så som en økse samt bue og pil.

Medvirkende: Imogen Poots, Aleyse Shannon, Lily Donoghue
Varighed: 92 min.

MovieLogo
143/ Open Komedie / 2019 / Instr. Andoy Ranay
Politimanden Frank må kæmpe mod tiden for at finde det kidnapningsoffer, hvis bortfører han ved et uheld kom Da et par begynder at føle at de er gået i stå, for de tanken om at afprøve et ”åbent” forhold. Tagalog

Medvirkende: JC Santos, Arci Muñoz, Ina Raymundo
Varighed: 105 min.

MovieLogo
144/ Being Frank Komedie / 2019 / Instr. Miranda Bailey
En ”normal” familiefar får vendt op og ned på sit liv, da hans søn opdager, at hans ”normale” far har en anden familie også.

Medvirkende: Anna Gunn, Samantha Mathis, Michelle Hurd
Varighed: 99 min.

MovieLogo
145/ Own The Sky Dokumentar / 2019 / Instr. Gregory Read
Nelson Tyler og Bill Suitor er besatte af at flyve rundt om Frihedsgudinden på/i en JetPack. Det har været en drøm siden drengeårene. I deres søgen efter at opfylde sin barndoms drøm, kommer det næsten til at koste liv og familie

Medvirkende: David Mayman, Saschi Mayman, William Suitor
Varighed: 90 min.

MovieLogo
146/ Jojo Rabbit Komedie, Krig / 2019 / Instr. Taika Waititi
En Anden Verdenskrigs-satire om en ung nazistisk dreng, som kommer igennem krigens barske tider ved at have Hitler som sin usynlige fantasiven. Den fjollede udgave af Hitler hjælper Jojo med at håndtere alle de ubehageligheder, som Hitlerjugend kræver af drengen.

Medvirkende: Roman Griffin Davis, Thomasin McKenzie, Scarlett Johansson
Varighed: 108 min.

MovieLogo
147/ Ford v Ferrari Action, Drama / 2019 / Instr. James Mangold
Da bildesigneren Carroll Shelby bliver hyret af Ford, er det ikke for at skabe endnu et samlebåndskøretøj til den amerikanske befolkning. Ford har nemlig besluttet, at de vil udvikle en racerbil, der kan vinde det prestigefyldte Le Mans-løb i Frankrig. Men konkurrencen er hård, især fra de forsvarende mestre fra Ferrari, og chancen for at vinde handler ikke kun om bildesign, men også om at finde den rigtige racerkører.

Medvirkende: Matt Damon, Christian Bale, Jon Bernthal
Varighed: 152 min.

MovieLogo
148/ Underwater Thriller, Drama / 2020 / Instr. William Eubank
Thriller-dramaet 'Underwater' handler om en hold undervandsforskere, som må stå sammen for at overleve efter et jordskælv rammer deres underjordiske laboratorium.

Medvirkende: Kristen Stewart, Vincent Cassel, T.J. Miller
Varighed: 95 min.

MovieLogo
149/ Lucy in the Sky Drama, SciFi / 2019 / Instr. Noah Hawley
Astronauten Lucy Cola vender tilbage til jorden efter en mission i rummet. Hun begynder at miste kontakten med virkeligheden i en verden, der nu forekommer alt for lille.

Medvirkende: Natalie Portman, Jon Hamm, Zazie Beetz
Varighed: 124 min.

MovieLogo
150/ Don’t Let Go Drama, Horror / 2019 / Instr. Jacob Estes
Efter at Jacks familie er blevet myrdet, bliver han en dag pludselig ringet op af sine døde niece. Han er i tvivl om det er et spøgelse eller om han er blevet vanvittig. Men det viser sig, at han ikke er blevet vanvittig.

Medvirkende: David Oyelowo, Storm Reid, Mykelti Williamson
Varighed: 103 min.

MovieLogo
151/ The Song of Names Drama / 2019 / Instr. François Girard
Et historisk drama om en mand der søger efter sin barndoms bedste ven, en polsk violinist, der som forældreløs forsvandt i Holocaust.

Medvirkende: Jonah Hauer-King, Clive Owen, Tim Roth
Varighed: 113 min.

MovieLogo
152/ Inside Game Drama / 2019 / Instr. Randall Batinkoff
Da NBA dommeren Tim Donaghy blev i fanget for at match-fix sine egne kampe i 2007, fortalte han at han og hans familie var blevet truet af mafiaen. Det var hvad han fortalte FBI og det vidnede han om i retten. Men det var ikke sandt, ikke en gang tæt på sandheden. Dette er den sande historie om en af de største skandaler i sports historien.

Medvirkende: Betsy Beutler, Johnny Calabro, Robert Capelli Jr.
Varighed: 97 min.

MovieLogo
153/ The Informer Thriller, Krimi / 2019 / Instr. Andrea Di Stefano
Pete Koslow er en tidligere lejesoldat, der nu arbejder hos FBI for at infiltrerer den polske narko handel i New York. Men da en FBI operation går galt, må Pete arbejder undercover i fængslet, for at få ram på mafiaen derfra.

Medvirkende: Joel Kinnaman, Rosamund Pike, Common
Varighed: 113 min.

MovieLogo
154/ Avengement Action, Thriller / 2019 / Instr. Jesse V. Johnson
Netop løsladt fra fængsel, vender Cain tilbage til sit gamle miljø, for at hævne sig på de mennesker, der gjorde ham til en koldblodig morder. En episk, blodig kamp for at søge efter den sjæl han tabte for mange år siden.

Medvirkende: Scott Adkins, Craig Fairbrass, Thomas Turgoose
Varighed: 90 min.

MovieLogo
155/ The Lighthouse Drama, Horror / 2019 / Instr. Robert Eggers
Vi befinder os i 1890erne på en ø uden for New England. Thomas styrer fyrtårnet med hård hånd, og selvom Ephriam er hårdtarbejdende, holder han sin yngre kollega fra at nærme sig selve fyret. Den stigende interesse for, hvad Thomas holder hemmeligt for ham, bliver en besættelse for Ephriam, og snart begynder der at ske mystiske ting omkring ham.

Medvirkende: Robert Pattinson, Willem Dafoe, Valeriia Karaman
Varighed: 109 min.

MovieLogo
156/ Bombshell Drama / 2019 / Instr. Jay Roach
Megyn Kelly og Gretchen Carlson har arbejdet som journalister og oplevet sexismen på nyhedsmediet i mange år, mens den nyansatte Kayla Pospisil er ivrig efter hurtigt at stige i graderne. Men vejen dertil er ikke, som hun troede. Med stålsat vilje og alt at tabe må kvinderne på hver deres måde kæmpe for at ødelægge Fox News’ giftige arbejdsmiljø og få skovlen under stationens altdominerende patriark, Roger Ailes.

Medvirkende: Charlize Theron, Nicole Kidman, Margot Robbie
Varighed: 109 min.

MovieLogo
157/ Gemini Man Action, SciFi / 2019 / Instr. Ang Lee
Efter et langt liv i en brutal branche er samvittighedskvaler begyndt at indfinde sig hos Henry Brogen. Han har derfor planer om at pensionere sig til fred og ro. Men hans planer om at nyde sit otium bliver imidlertid snart spoleret, da nogle skumle typer vil ham til livs – de har derfor sendt den bedste mand på markedet efter Brogen.

Medvirkende: Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen
Varighed: 117 min.

MovieLogo
158/ The Coldest Game Thriller / 2019 / Instr. Lukasz Kosmicki
Under Cubakrisen i 1962 bliver et matematikgeni med problemer hyret til at spille en skakmatch – og indgå i dødsensfarlig spionage – mellem USA og Sovjetunionen.

Medvirkende: Bill Pullman, Lotte Verbeek, James Bloor
Varighed: 102 min.

MovieLogo
159/ Waves Drama / 2019 / Instr. Trey Edward Shults
Waves trækker et emotionelt spor med sig, da den afroamerikansk forstadsfamilie – ledet af den velmenende med altdominerende far – prøver at navigerer sig gennem livet igen, efter et stort tab.

Medvirkende: Taylor Russell, Kelvin Harrison Jr., Alexa Demie
Varighed: 135 min.

MovieLogo
160/ End of Sentence Drama / 2019 / Instr. Elfar Adalsteins
Efter sin kones død, tager enkemanden frank modvilligt afsted til en ødebeliggende sø i Irland. Han skal sprede asken efter sin kone. Han tager din nyligt løsladte søn med på turen.

Medvirkende: John Hawkes, Logan Lerman, Sarah Bolger
Varighed: 96 min.

MovieLogo
161/ Line of Duty Action, Thriller / 2019 / Instr. Steven C. Miller
Politimanden Frank må kæmpe mod tiden for at finde det kidnapningsoffer, hvis bortfører han ved et uheld kom til at dræbe.

Medvirkende: Dina Meyer, Giancarlo Esposito, Aaron Eckhart
Varighed: 98 min.

MovieLogo
162/ Low Tide Thriller, Drama / 2019 / Instr. Kevin McMullin
Alan, Red and Smitty tilbringer deres sommerferie på strandpromenaden i Jersey og prøver at holde sig uden for problemer. Men opdagelsen af en god gammel skat sætter gang i tingene.

Medvirkende: Jaeden Martell, Keean Johnson, Shea Whigham
Varighed: 86 min.

MovieLogo
163/ Kill Chain Action, Thriller / 2019 / Instr. Ken Sanzel
Et skyderi mellem 2 snigmordere starter en lang nat, hvor kroppe falder som dominobrikker. Vi følger pansere, gangstere og hitmænd, en femme-fatale og en ex lejesoldat gennem en stafet at mord, forræderi og hævn.

Medvirkende: Nicolas Cage, Ryan Kwanten, Enrico Colantoni
Varighed: 91 min.

MovieLogo
164/ Freaks Drama, SciFi / 2019 / Instr. Zach Lipovsky
7 årige Chloe bliver holdt bag lås og slå af sin far. Hun lever i frygt og fascination af verden udenfor, hvor ’”unormale” skaber en konstant frygt i hende. Hun tror ihverfald at de er ”unormale”. Da hun pludselig opdager hvad der i virkeligheden er udenfor, kommer hun for alvor i fare.

Medvirkende: Emile Hirsch, Bruce Dern, Grace Park
Varighed: 105 min.

MovieLogo
165/ Then Came You Komedie, Drama / 2019 / Instr. Peter Hutchings
Alvin er hypokonder og arbejder som kuffertslæber i en lufthavn. Her møder den britiske teenager Skye der er meget meget syg. Han overvinder sin frygt for smitte og hjælper med hende med hendes excentriske Bucket Liste.

Medvirkende: Asa Butterfield, Maisie Williams, Nina Dobrev
Varighed: 97 min.

MovieLogo
166/ Judy Drama / 2019 / Instr. Rupert Goold
'Judy' er en biografi om den legendariske skuespiller og sanger, Judy Garland, spillet af Renée Zellweger. Historien tager udgangspunkt i en periode af Garlands liv, hvor karrieren knirker, familielivet er belastet og alkoholindtaget stødt stigende. Siden barnsben, hvor hun blev castet til megasuccesen Troldmanden fra Oz, har Judy været i rampelyset, men berømmelsen i en så ung alder har en pris.

Medvirkende: Renée Zellweger, Jessie Buckley, Finn Wittrock
Varighed: 118 min.

MovieLogo
167/ Midway Historisk, Krig / 2019 / Instr. Roland Emmerich
Filmen udspiller sig umiddelbart efter angrebet på Pearl Harbor, og omhandler de seks følgende måneder, der leder op til det afgørende søslag mellem den amerikanske og japanske flåde i Stillehavet. Historien bliver fortalt gennem soldaterne og piloterne i felten og krigskommandaterne, der planlægger den udslagsgivende strategi.

Medvirkende: Ed Skrein, Patrick Wilson, Woody Harrelson
Varighed: 138 min.

MovieLogo
168/ Crawl Drama, Horror / 2019 / Instr. Alexandre Aja
Haley forsøger at redde sin far, der er forsvundet i en voldsom orkan. Hun finder ham, men han er alvorligt såret og fanget i krybekælderen i familiens hus. Mens vandet stiger stødt, viser det sig at det ikke kun er de farlige vandmasser de skal frygte, men også skrupsultne og brutale alligatorer.

Medvirkende: Kaya Scodelario, Barry Pepper, Morfydd Clark
Varighed: 87 min.

MovieLogo
169/ Good Boys Komedie / 2019 / Instr. Gene Stupnitsky
Komedien ‘Good Boys’ handler om tre drenge, der pjækker fra skole for at tage på episke strabadser. Trekløverets rejse byder således bl.a. på både stjålne stoffer og forfølgelse af en flok teenagepiger. Alt sammen mens de må forsøge at nå hjem inden en længe ventet fest. De tre drenge leverer på deres vilde tur både grovkornede vittigheder og vanvittige optrin.

Medvirkende: Jacob Tremblay, Keith L. Williams, Brady Noon
Varighed: 90 min.

MovieLogo
170/ Killerman Action, Krimi / 2019 / Instr. Malik Bader
To venner skal hvidvaske nogle penge i NYC. De laver en hurtig narko-handel, hvor det går helt galt, da korrupte betjente er indblandet.

Medvirkende: Liam Hemsworth, Emory Cohen, Diane Guerrero
Varighed: 112 min.

MovieLogo
171/ In Search of Greatness Dokumentar / 2019 / Instr. Gabe Polsky
En filmisk rejse gennem øjnene af hvor tids største atleter. I denne dokumentar er der originale interviews med blandt andre; Muhammad Ali, Einstein, Dawid Bowie, Serena Williams og Michael Jordan.

Medvirkende: Gabe Polsky Stars: Wayne Gretzky, Jerry Rice, Pelé
Varighed: 77 min.

MovieLogo
172/ War Krig / 2019 / Instr. Siddharth Anand
En indisk soldat melder sig til en mission for at eliminerer sin tidligere mentor, der har skiftet side.

Medvirkende: Hrithik Roshan, Tiger Shroff, Vaani Kapoor
Varighed: 154 min.

MovieLogo
173/ Hobbs & Shaw Action / 2019 / Instr. David Leitch
Astronauten Roy McBride sendes på en tophemmelig rummission for at finde frem til sandheden om sin egen far. Faren forsvandt 30 år tidligere på en ekspedition, der skulle bevise eksistensen af udenjordisk liv. Nu er der tegn på, at faren stadig er i live, men desværre ser legendens tilbagevenden ud til at true jordens fremtid.

Medvirkende: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba
Varighed: 137 min.

MovieLogo
174/ Denmark Komedie / 2019 / Instr. Adrian Shergold
En bittersød komedie om waliseren Herb, der lever i Danmark, uden job og uden et sted at bo. Han beslutter sig for at ændre sit liv til det bedre. Med intet at tabe og alt at vinde, rejser han ud i verden med det ene formål: at blive arresteret og sendt til en dansk fængsel, hvor der er varmt og trygt !!

Medvirkende: Rafe Spall, Joel Fry, Steve Speirs
Varighed: 91 min.

MovieLogo
175/ Solis Action, SciFi / 2019 / Instr. Carl Strathie
Alt er gået galt for Troy under en ”space-mining” opgave. Han befinder sig nu på nødflugtskøretøj, der kører direkte mod solen. Da han får endelig kontakt om mulig hjælp er det måske for sent.

Medvirkende: Steven Ogg, Alice Lowe, Sid Phoenix
Varighed: 92 min.

MovieLogo
176/ The Peanut Butter Falcon Komedie, Drama / 2019 / Instr. Michael Schwartz
Dette er historien om den 22-årige Zak, der har downs syndrom og som drømmer om at blive en professionel wrestler. Zak stikker af fra sit hjem for at forfølge den drøm - og det bliver en rejse, som han ikke havde forventet. 'The Peanut Butter Falcon' er en moderne genfortolkning af historien om Huckleberry Finn, der drog ud for at jagte drømmen som skuespiller.

Medvirkende: Zack Gottsagen, Dakota Johnson, Bruce Dern
Varighed: 97 min.

MovieLogo
177/ The Last Black Man in San Fransisco Drama / 2019 / Instr. Joe Talbot
Filmen gjorde sig bemærket på årets Sundance Film Festival, hvor den høstede roser fra kritikerne og modtog en pris. Vi følger 2 mænd der forsøger at finde sig til rette i et San Francisco under konstant forandring.

Medvirkende: Jimmie Fails, Jonathan Majors, Rob Morgan
Varighed: 121 min.

MovieLogo
178/ Where Hands Touch Drama / 2019 / Instr. Amma Asante
Når datteren af en hvid tysk mor og en afrikansk far møder et medlem af Hitlerjugend i 1944, må de kæmpe for den skæbne livet har bragt dem i.

Medvirkende: Abbie Cornish, George MacKay, Amandla Stenberg
Varighed: 122 min.

MovieLogo
179/ Super Size Me 2 Dokumentar / 2019 / Instr. Morgan Spurlock
Morgen Spurloc optager kampen mod madindustrien igen. Men denne gang fra den anden side. Han åbner en fast-food restaurant.

Medvirkende: Morgan Spurlock, Jonathan Buttram
Varighed: 93 min.

MovieLogo
180/ Waiting for You Drama, Mystery / 2019 / Instr. Charles Garrad
Da Paul undersøger sin afdøde fars fortid, bliver kan mistænksom på den mystiske, melankolske og muligvis farlige Madeleine

Medvirkende: Colin Morgan, Fanny Ardant, Audrey Bastien
Varighed: 92 min.

MovieLogo
181/ The Russian Five Dokumentar / 2019 / Instr. Joshua Riehl
I slutningen af 1980 kæmpede Detroit Red Wings deres årtiers lange Stanley Cup tørke. De besluttede at finde spillere fra Sovjetunionen, og i denne proces ændrede de måden hvorpå nordamerikansk ishockey spilles.

Medvirkende: Jeff Daniels, Jim Devellano, Sergei Fedorov
Varighed: 162 min.

MovieLogo
182/ Ad Astra Drama, Mystery / 2019 / Instr. James Gray
Astronauten Roy McBride sendes på en tophemmelig rummission for at finde frem til sandheden om sin egen far. Faren forsvandt 30 år tidligere på en ekspedition, der skulle bevise eksistensen af udenjordisk liv. Nu er der tegn på, at faren stadig er i live, men desværre ser legendens tilbagevenden ud til at true jordens fremtid.

Medvirkende: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga
Varighed: 123 min.

MovieLogo
183/ Official Secrets Drama, Historisk / 2019 / Instr. Gavin Hood
Den sande historie om en britisk ”Wisteblower” som lækkede information om illegal NSA spionage op til invasionen af Iraq i 2003.

Medvirkende: Keira Knightley, Matthew Goode, Matt Smith
Varighed: 112 min.

MovieLogo
184/ The Dead Don´t Die Komedie, Horror / 2019 / Instr. Jim Jarmusch
Humoren er uden tvivl i front i denne Zombiefilm, når Bill Murray og Adam Driver spiller zombie-bekæmpende betjente, da den lille soveby pludselig bliver invarderet af de levende døde. Allligevel er det også en blodig sag.

Medvirkende: Bill Murray, Adam Driver, Tom Waits
Varighed: 104 min.

MovieLogo
185/ Yesterday Komedie, Musical / 2019 / Instr. Danny Boyle
Samme aften, som Malik fortæller sin bedste veninde og evigt loyale manager Ellie at han vil droppe kampen for at slå igennem som musiker, sker der et uforklarligt fænomen, og samtidig er Malik ude for et trafikuheld. Da han vågner, indser Jack, at han er den eneste, der har hørt om The Beatles. De har simpelthen aldrig eksisteret! Nu begynder Jack at optræde med de mange legendariske hits, og snart bliver han kendt som den største sangskriver nogensinde.

Medvirkende: Himesh Patel, Lily James, Sophia Di Martino
Varighed: 116 min.

MovieLogo
186/ Skin Drama, Krimi / 2018 / Instr. Guy Nattiv
Neo-nazisten Bryon Widner, der er kendt som en af FBI's mest eftersøgte skinheads. Han lever et liv fyldt med vold og racisme, og gennem talrige hate-crimes har han tilranet sig en krop dækket med tatoveringer som "æresmærker". Alt ændrer sig dog, da han en dag møder kvinden Julie, der har tre døtre fra et tidligere forhold, og den nye faderolle ender med at vække følelser som omsorg, ansvarlighed og ikke mindst kærlighed i ham, hvilket leder til ønsket om at lægge sin gamle, destruktive tilværelse bag sig.

Medvirkende: Jamie Bell, Danielle Macdonald, Daniel Henshall
Varighed: 118 min.

MovieLogo
187/ Driven Thriller, Drama / 2019 / Instr. Nick Hamm
Jimmy Bly er en ung talentfuld racerkører, der midt i sæsonen er ved at give efter for det kolossale pres, der hviler på hans skuldre. Den ældre og meget erfarne Joe Tanto, spillet af Sylvester Stallone med et modent blik, der klæder ham, kaldes til for at hjælpe den unge komet igennem resten af sæsonen med klap på skulderen og kyndig vejledning.

Medvirkende: Jason Sudeikis, Lee Pace, Judy Greer
Varighed: 113 min.

MovieLogo
188/ Luce Drama / 2019 / Instr. Julius Onah
Et ægtepar har adopteret en søn fra det krigshærgede Eritrea. Efter en alarmerende opdagelse fra sin gymnasielærer – føler han sin status som ”All Star” elev - truet

Medvirkende: Naomi Watts, Octavia Spencer, Tim Roth
Varighed: 109 min.

MovieLogo
189/ Happy New Year Colin Burstead Drama / 2019 / Instr. Ben Wheatley
Colin lejer en overdådig landejendom til sin nyligt udvidede familie, for at fejre nytårsaften. Desværre for Colins kommer hans magtposition i familien under en alvorlig trussel ved ankomsten af hans fremmedgjorte bror David.

Medvirkende: Neil Maskell, Sura Dohnke, Marvin Maskell
Varighed: 95 min.

MovieLogo
190/ The Art of Racing in the Rain Komedie, Drama / 2019 / Instr. Simon Curtis
Komedie-dramaet 'The Art of Racing in the Rain' handler om hunden Enzo, som husker tilbage på sine oplevelser med sin racerkører-ejer, Denny.

Medvirkende: Kevin Costner, Milo Ventimiglia, Jackie Minns
Varighed: 109 min.

MovieLogo
191/ Rocketman Drama / 2019 / Instr. Dexter Fletcher
Filmen følger musikeren, der blev født Reginald Dwight i 1947 i England, hvor barndommen er præget af musikalsk inspiration fra både rockstjerner som Elvis Presley og klassiske kunstnere som Bach. Dwights musikalske talent ved klaveret blev hurtigt åbenlyst, og sammen med sangskriveren Bernie Taupin udgiver han sit første album under aliasset, der skulle blive hans verdenskendte navn: Elton John.

Medvirkende: Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden
Varighed: 121 min.

MovieLogo
192/ Ma Thriller, Horror / 2019 / Instr. Tate Taylor
Gyserfilmen 'Ma' handler om en ensom kvinde, som lader en flok teenagere holde fest i hendes hus. De unge føler sig heldige, men tingene ændrer sig hurtigt, da underlige situationer får dem til at betvivle deres værtindes intentioner.

Medvirkende: Octavia Spencer, Diana Silvers, Juliette Lewis
Varighed: 99 min.

MovieLogo
193/ Anna Action, Thriller / 2019 / Instr. Luc Besson
Bag Anna Poliatovas slående skønhed gemmer der sig en utrolig styrke og evne. Hun bliver en af verdens mest frygtede lejemordere. En lejemorder der arbejder for regeringen.

Medvirkende: Sasha Luss, Helen Mirren, Luke Evans
Varighed: 120 min.

MovieLogo
194/ Ready or Not Komedie, Horror / 2019 / Instr. Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett
Den sorthumoristiske horrorfilm ‘Ready or Not’ handler om den nybagte brud Grace, hvis bryllup ikke udvikler sig helt, som hun havde håbet på. Aftenen ændrer sig nemlig pludselig. For hvad der skulle være en fest i kærlighedens tegn, forvandler sig til gys og gru. Graces svigerforældre tvinger hende nemlig til at deltage i et både dødeligt og frygtindgydende spil, hvor alt kan ske.

Medvirkende: Samara Weaving, Adam Brody, Mark O'Brien
Varighed: 95 min.

MovieLogo
195/ I Am Mother