Film guide Alle film

MovieLogo
1/ Dark Phoenix Eventyr, SciFi / 2019 / Instr. Simon Kinberg
Filmen udspiller sig i 1992, altså ni år efter begivenhederne i X-Men: Apocalypse. Efter en mission i rummet bliver den telepatiske mutant Jean Grey ramt af et voldsomt soludbrud, der fremkalder uanede kræfter i hende. Men forvandlingen til Phoenix har en skyggeside, og hun må kæmpe med de kosmiske følger.

Medvirkende: James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence
Varighed: 133 min.

MovieLogo
2/ Apollo 11 Drama, Dokumentar / 2019 / Instr. Todd Douglas Miller
'Apollo 11' tager os med ind i hjertet af NASAs mest berømte mission - nemlig den, der satte den første mand på månen og gjorde de to astronauter Neil Armstrong og Buzz Aldrin til super stjerner verden over. Vi er med helt tæt på de tre astronauter ombord på Apollo 11, vi er med folkene i Mission Control og så følger filmen, de millioner af tilskuere, der oplevede de vigtige dage og timer i 1969, da menneskeheden tog et stort spring i fremtiden.

Medvirkende: Neil Armstrong, Michael Collins, Buzz Aldrin
Varighed: 93 min.

MovieLogo
3/ Pet Semetary Thriller, Horror / 2019 / Instr. Kevin Kölsch, Dennis Widmyer
Parret Louis og Rachel Creed flytter med deres to børn til Maine. Selvom det nye hjem ånder fred og idyl, ligger det lige ud til en meget trafikeret vej og har en dyrekirkegård i baghaven. Da datteren Ellies kat bliver kørt ihjel, får faderen Louis hjælp af naboen Jud til at begrave den. Jud kender nemlig til områdets mystiske egenskaber - og den næste dag er katten tilbage... Men måske er det nogle gange godt at lade de døde være døde?

Medvirkende: Jason Clarke, Amy Seimetz, John Lithgow
Varighed: 101 min.

MovieLogo
4/ Us Thriller, Horror / 2019 / Instr. Jordan Peele
Adelaide Wilson, har sin familie med på en uforpligtende og sjov sommerweekend i Santa Cruz. Men Adelaide er hjemsøgt af et trauma fra sin fortid, og hendes paranoia tager kun til, da hun bliver sikker på, at noget forfærdeligt vil ske for hendes familie. Alt ånder ellers fred og ro, det lige indtil mørket falder på. For pludselig står der silhuetterne af fire personer i deres indkørsel. Hvem er de? Og hvad vil de? Ikke rare ting for familien, der snart ender midt i et levende mareridt.

Medvirkende: Lupita Nyong'o, Winston Duke, Elisabeth Moss
Varighed: 116 min.

MovieLogo
5/ Fishermans Friends Komedie, Drama / 2019 / Instr. Chris Foggin
Handlingen er baseret på den virkelige historie om de 10 fiskere, som gik fra at optræde på den lokale havn til at skrive kontrakt med Universal Records og stå på Glanstonbury Festivals kendte "Pyramid Stage".

Medvirkende: James Purefoy, Meadow Nobrega, David Hayman
Varighed: 112 min.

MovieLogo
6/ Richard Says Goodbye Komedie, Drama / 2018 / Instr. Wayne Roberts
Han har seks måneder at leve i - og det skal bruges på at leve sin vildeste, mest halsbrækkende periode i sit liv. Han går all-in - det kunne godt blive interessant!

Medvirkende: Johnny Depp, Rosemarie DeWitt, Odessa Young
Varighed: 90 min.

MovieLogo
7/ Fast Color Drama, SciFi / 2018 / Instr. Julia Hart
En kun kvinde med overnaturlige kræfter flygter, da hendes kræfter opdages. Hun flygter tilbage til den familie hun forlod for længe siden. Sin mor og sin datter.

Medvirkende: Gugu Mbatha-Raw, David Strathairn, Lorraine Toussaint |
Varighed: 100 min.

MovieLogo
8/ Greta Thriller, Drama / 2018 / Instr. Neil Jordan
Den unge, naive kvinde Frances, prøver at klare skærene på egen hånd i New York City, da hun stifter bekendtskab med en ensom enke. Da hun finder en glemt håndtaske i et subway-tog, leverer hun den naturligvis tilbage til dens rette ejer. Ejeren er den excentriske og ensomme franske klaverlærer Greta, der elsker klassisk musik.

Medvirkende: Isabelle Huppert, Chloë Grace Moretz, Maika Monroe
Varighed: 98 min.

MovieLogo
9/ JT LeRoy Drama / 2018 / Instr. Justin Kelly
Den fængslende historie om J. T. LeRoy, en pige, der foregiver at være en dreng. Den unge kvinde tilbringer 6 år som den hyldede forfatter Jeremiah Terminator LeRoy

Medvirkende: Kristen Stewart, Laura Dern, Jim Sturgess |
Varighed: 108 min.

MovieLogo
10/ Tolkien Drama / 2019 / Instr. Dome Karukoski
Det biografisk drama 'Tolkien' handler om forfatteren John Ronald Reuel Tolkien, som bedst er kendt for at have skrevet bøgerne bag Ringenes Herre-trilogien. Forfatteren blev født i 1892 og døde i 1973, hvor imellem han arbejdede som professor på Oxford, og desuden kæmpede i Første Verdenskrig. Tolkiens eget liv menes at have formet ham som skribent.

Medvirkende: Nicholas Hoult, Lily Collins, Colm Meaney
Varighed: 112 min.

MovieLogo
11/ Aniara Drama, SciFi / 2018 / Instr. Pella Kagerman, Hugo Lilja
Aniara er et af mange rumskibe som skal flyve jordens emigrerede befolkning til deres ”nye hjem” Mars. Men netop som Aniara letter kolliderer den med rumskrot og kommer ud af kurs. Passagererne ved ikke om de nogensinde når deres mål – Mars.

Medvirkende: Emelie Jonsson, Bianca Cruzeiro, Arvin Kananian
Varighed: 106 min.

MovieLogo
12/ Red Joan Thriller, Drama / 2018 / Instr. Trevor Nunn
Joan Stanley nyder sin pensionisttilværelse i en idyllisk lille landsby. En dag banker den britiske efterretningstjeneste, MI5, på døren, arresterer hende og begynder en række afhøringer. Joan gemmer nemlig på en helt utrolig hemmelighed: hun har været én af de mest indflydelsesrige spioner i historien. Under afhøringerne bliver Stanley konfronteret med sin fortid og de svære valg hun stod overfor.

Medvirkende: Judi Dench, Sophie Cookson, Stephen Campbell Moore
Varighed: 101 min.

MovieLogo
13/ The Man Who Killed Don Quixote Komedie, Eventyr / 2018 / Instr. James Kent
Nu er den her endelig, og ’The Man Who Killed Don Quixote’ er selvfølgelig den klassiske historie twisted efter allerbedste Gilliam-maner: Den højrøvede reklamefilmsinstruktør Toby trækkes ind i en absurd verden af tids- og identitetsforvirring, efter at han har givet en lokal spansk skomager hovedrollen som Don Quixote i en af sine korte film. Denne mand opsøger han nu 10 år efter, og det viser sig at han nu fuldt og helt tror, at han er Don Quixote de la Mancha – og at Toby er dennes tro følgesvend, Sancho Panza.

Medvirkende: José Luis Ferrer, Ismael Fritschi, Juan López-Tagle
Varighed: 132 min.

MovieLogo
14/ The Clovehitch Killer Horror, Mystery / 2018 / Instr. Duncan Skiles
Tyler Burnside er spejder, frivillig og en pligtopfyldende søn af hans samfundsledende far. Det eneste, der bekymrer ham, er de uløste mord i hans hjemby, hvor ti kvinder blev brutalt tortureret af en seriemorder kendt som Clovehitch. Da Tyler finder flere forstyrrende billeder i hans fars besiddelse, begynder han at mistænke, at den mand, han stoler mest på i verden, kan være ansvarlig for en række grufulde forbrydelser.

Medvirkende: Dylan McDermott, Charlie Plummer, Samantha Mathis
Varighed: 209 min.

MovieLogo
15/ Happy Death Day 2 U Komedie, Horror / 2019 / Instr. Christopher Landon
Plottet er endnu ukendt, men den forventes at gå videre med den første films koncept, hvor pigen Tree måtte gennemleve sin egen død om og om igen, indtil hun finder sin morder. Filmen blandede Scream med et Groundhog Day time loop-scenario, og i samme stil som andre efterfølgere, fx Back to the Future Part II, vil den nye film starte umiddelbart efter den første.

Medvirkende: Jessica Rothe, Israel Broussard, Phi Vu
Varighed: 100 min.

MovieLogo
16/ Stockholm Komedie, Krimi / 2018 / Instr. Robert Budreau
23. august 1973 bliver Kreditbanken I Stockholm udsat for et røveri. De ansatte i banken bliver holdt som gidsler. Hvad der begyndte som et velplanlagt røveri udvikler sig nu til en gidseltagning.

Medvirkende: Ethan Hawke, Noomi Rapace, Mark Strong
Varighed: 92 min.

MovieLogo
17/ Last Breath Dokumentar / 2019 / Instr. Richard da Costa, Alex Parkinson
En dybtvands dykker strander på havets bund med kun 5 minutters ilt tilbage, og ingen håb om redning. Dette er historien om en mands næsten umulige kamp for overlevelse.

Medvirkende: Duncan Allcock, Duncan Allcock, Kjetil Ove Alvestad
Varighed: 90 min.

MovieLogo
18/ Close Action, Thriller / 2019 / Instr. Vicky Jewson
Bodyguarden Sam hyres til et job; han skal beskytte en ung rig arving, er hedder Zoe. Ingen af parterne er egentlig glade for arrangementet, før en voldsom kidnapning tvinger dem på flugt.

Medvirkende: Noomi Rapace, Olivia Jewson, Abdellatif Chaouqi
Varighed: 94 min.

MovieLogo
19/ Alita: Battle Angel Action, Eventyr / 2019 / Instr. Robert Rodriguez
I action-filmen 'Alita: Battle Angel' følger vi en ikke helt normal ung piges rejse mod at finde ud af hvem - eller hvad - hun er. Som Cyborg er hun blevet reddet af Professor Ido, efter at hun egentlig var blevet skrottet. Hun husker ingenting og bliver omprogrammeret af Ido. Men snart begynder hendes fortid at komme tilbage til hende.

Medvirkende: Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly
Varighed: 122 min.

MovieLogo
20/ The Hummingbird Project Thriller / 2018 / Instr. Kim Nguyen
Vincent og Anton er fætre og drømmer om at bygge et fiberoptisk kabel lige mellem Kansas og New Jersey. Dette vil gøre dem til millionærer. Men intet er ligetil for hustleren Vincent og hjernen bag det hele Anton. Deres gamle chef Eva ånder dem i nakken, og hun er en manipulerende erhvervskvinde, som ikke lader sig stoppe.

Medvirkende: Jesse Eisenberg, Alexander Skarsgård, Salma Hayek
Varighed: 111 min.

MovieLogo
21/ Make Us Dream Dokumentar / 2018 / Instr. Sam Blair
Make Us Dream tager et dybere kig på manden bag legenden ved blandt andet at studere den indre konflikt forbundet ved at være loyal mod sin hjerteklub samt kaosset omkring at komme pinefuldt tæt på det trofæ, han aldrig har opnået: Premier League trofæet. Dokumentaren Make Us Dream er en filmisk følelsesmæssig rutsjebane, som tager et friskt perspektiv på en af de mest kendte sportsprofiler i verden. Når først du har oplevet Steven Gerrards liv gennem hans egne øjne, vil du få et helt nyt syn på elitefodbold

Medvirkende: Steven Gerrard, Michael Owen, Steve Bruce |
Varighed: 104 min.

MovieLogo
22/ The Aftermath Drama / 2019 / Instr. James Kent
Efter Anden Verdenskrig er den britiske oberst Lewis og hans kone udpeget til at bo i Hamburg under rekonstruktionen af efterkrigstidens tyskland. Men der opstår spændinger under processen.

Medvirkende: Keira Knightley, Ned Wills, Pandora Colin
Varighed: 108 min.

MovieLogo
23/ Dragged Across Concrete Drama, Krimi, SciFi / 2018 / Instr. S. Craig Zahler
Når 2 nidkære betjente bliver suspenderet fra styrken, må de dykke dybt ned i den kriminelle underverden for et få sig en ordentlig kompensation.

Medvirkende: Mel Gibson, Vince Vaughn, Tory Kittles
Varighed: 159 min.

MovieLogo
24/ The Kid Western / 2019 / Instr. Vincent D'Onofrio
I denne western, bliver den unge dreng Rio, tvunget på flugt. Undervejs møder han Sheriffen Pat Garrett, der er på jagt efter den berygtede Billy the Kid. Rio befinder sig midt i begivenhederne, i Billy The Kids sidste leveår.

Medvirkende: Jake Schur, Leila George, Chris Pratt
Varighed: 100 min.

MovieLogo
25/ Captive State SciFi / 2019 / Instr. Rupert Wyatt
Vi er i en fremtid hvor rumvæsner har invaderet jorden. Vi følger en gruppe på begge sider, både de, der arbejder sammen med invationsmagten og de, der kæmper imod.

Medvirkende: John Goodman, Ashton Sanders, Jonathan Majors
Varighed: 109 min.

MovieLogo
26/ After Everything Komedie, Drama / 2018 / Instr. Hannah Marks, Joey Power
Da Elliot møder den fornuftige Mia, og samtidig får at vide, at han er meget syg, bliver hele hans verden vendt op og ned. Men midt i kaos – blomstre deres kærlighed op. De finder dog ud af at det ikke er hans sygdom, der er den egentlige test af deres forhånd, men alt andet !!

Medvirkende: Marisa Tomei, Joe Keery, Gina Gershon
Varighed: 85 min.

MovieLogo
27/ Old Boys Komedie / 2018 / Instr. Toby MacDonald
Amberson er en lidt akavet, men fantasifuld bogorm, han hjælper den flotte men usandsynligt bogligt svage Winchester. De er begge vildt betaget af fransklærerens datter Agens. Winchester har udseendet og Amberson har sin viden og kvikke hoved. Men hvem vinder Agnes ?

Medvirkende: Alex Lawther, Jonah Hauer-King, Pauline Etienne
Varighed: 96 min.

MovieLogo
28/ Instant Family Komedie, Drama / 2018 / Instr. Sean Anders
Pete og Ellie, lever af at rive indmaden ud af huse og sætte dem i stand. Men de mangler noget i deres liv. Pete og Ellie beslutter sig derfor for at adoptere et socialt udsat barn. Efter at være blevet sat i forbindelse med en række børn, bliver de enige om, at den rapkæftede teenager Lizzy er præcist den pige, de altid har drømt om.

Medvirkende: Mark Wahlberg, Rose Byrne, Isabela Moner
Varighed: 118 min.

MovieLogo
29/ Gloria Bell Komedie, Drama / 2018 / Instr. Sebastián Lelio
Gloria Bell foregår i Los Angeles og handler om den frisindede og fraskilte Gloria, der lever et liv med fart på, og har en travl hverdag på kontoret. Om natten slår hun sig løs på dansegulvene på LA's natklubber. Der er dog et tomrum i Glorias liv, og da hun møder Arnold, begynder en ny romance. Det er dog ikke så let at starte et velfungerende forhold, når familie og Glorias egen selvstændighed spiller ind.

Medvirkende: Sean Astin, Julianne Moore, Alanna Ubach
Varighed: 102 min.

MovieLogo
30/ Wonders of the Sea Dokumentar / 2017 / Instr. Jean-Michel Cousteau, Jean-Jacques Mantello
Den unge, intelligente og rodløse Sam, ser en dag en ung kvinde svømme i Jean-Michel Cousteau (søn af den legendariske Jack Cousteau) har brugt 3 år på at filme i havet fra Fiji til Bahama øerne. Havet som det aldrig er set før – et glimt af en storslået verden under vand.

Medvirkende: Arnold Schwarzenegger, Celine Cousteau, Fabien Cousteau
Varighed: 82 min.

MovieLogo
31/ Indian Horse Drama / 2017 / Instr. Stephen S. Campanelli
Vi følger Saul Indian Horse for forsøger at overleve i er verden af racisme. Vi er i 1970erne og Saul er en talentfuld hockeyspiller. Men fortidens mørke skygger gør det svært for ham.

Medvirkende: Sladen Peltier, Forrest Goodluck, Ajuawak Kapashesit
Varighed: 101 min.

MovieLogo
32/ Serenity Thriller, SciFi / 2018 / Instr. Steven Knight
Filmen 'Serenity' følger en fiskebådskaptajn, der bor i Caribien, men bliver hjemsøgt af sin fortrængte fortid, da hans ekskone finder frem til ham med et desperat råb om hjælp. Men måske er alt ikke helt, som hun siger, og hvad er den egentlige hensigt bag hendes henvendelse?

Medvirkende: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Diane Lane
Varighed: 106 min.

MovieLogo
33/ Stan & Ollie Drama / 2018 / Instr. Jon S. Baird
Filmstjernerne var i 1930erne det hotteste på det store lærred pga. deres mange små finurlige sketches som karaktererne Gøg og Gokke. Men desværre fik succesen og de gode aftaler med studierne en ende, og 20 år senere er Stan og Oliver reduceret til to forhenværende berømtheder.

Medvirkende: Steve Coogan, John C. Reilly, Shirley Henderson
Varighed: 98 min.

MovieLogo
34/ Bobby Robson: More Than a Manager Dokumentar / 2018 / Instr. Gabriel Clarke, Torquil Jones
Selve rygraden i filmen er Robsons tid som cheftræner i FC Barcelona. Her tilbragte han en enkelt sæson i 1996/97, og med denne som udgangspunkt springer filmen både frem og tilbage i tiden.

Medvirkende: José Mourinho, Gary Lineker, Pep Guardiola
Varighed: 104 min.

MovieLogo
35/ Welcome to Marwen Komedie, Drama / 2018 / Instr. Robert Zemeckis
Filmen 'Welcome to Marwen' følger titelkarakteren, som har hukommelsestab og lever med angst efter et brutalt overfald på et værtshus. For at bearbejde hændelsen modtager han hjælp i terapi, men starter samtidig sin egen kunst-installation med små dukker.

Medvirkende: Steve Carell, Falk Hentschel, Matt O'Leary
Varighed: 116 min.

MovieLogo
36/ Agatha and the Truth of Murder Krimi, Mystery / 2018 / Instr. Terry Loane
Da en kvinde findes død i et tog til Hastings, fanges morderen desværre ikke. Mabel Rogers begynder sin egen undersøgelse. Da hun intet fældede bevis finder, retter hun henvendelse til en af de mest ærede forfattere af detektivhistorier: Agatha Christie

Medvirkende: Dean Andrews, Ruth Bradley, Bebe Cave
Varighed: 92 min.

MovieLogo
37/ Replicans Drama, SciFi / 2018 / Instr. Jeffrey Nachmanoff
Willian Forster er neurolog og banebrydende i sin forskning om at overføre menneskelig bevidsthed over til en computer. Han mister på tragisk vis hele sin familie i bilulykke og forsøger at klone deres kroppe og skabe peplikaer.

Medvirkende: Keanu Reeves, Alice Eve, Thomas Middleditch
Varighed: 107 min.

MovieLogo
38/ Destroyer Action, Krimi, SciFi / 2018 / Instr. Karyn Kusama
Destroyer' handler om den kvindelig politibetjent Erin Bell, der som ung har været undercover i bandemiljøet. Flere år senere dukker nye spor op, og den aldrende betjent kaster sig nu ud i en intens jagt på forbryderne fra dengang på egen hånd. Bell må derfor genopleve fortidens synder og dæmoner, som hun forsøger at gøre bod på.

Medvirkende: Nicole Kidman, Toby Kebbell, Tatiana Maslany
Varighed: 121 min.

MovieLogo
39/ Under the Silver Lake Komedie, Krimi / 2018 / Instr. David Robert Mitchell
Den unge, intelligente og rodløse Sam, ser en dag en ung kvinde svømme i poolen i hans ejendom, hvorefter hun forsvinder sporløst dagen efter. Sam er besat af den unge, smukke og mystiske kvinde, så han begiver sig ud på en rejse gennem Los Angeles for at finde hende.

Medvirkende: Andrew Garfield, Riley Keough, Topher Grace
Varighed: 139 min.

MovieLogo
40/ Mortal Engines Action, Eventyr / 2018 / Instr. Christian Rivers
Handlingen udspiller sig i en post-apokalyptisk fremtid 1000 år efter, at en altudslettende krig har ændret verden totalt. Storbyer er nu kommet på hjul, og nådesløst opsluger de mindre byer og stjæler deres ressourcer. I storbyen London lever teenageren Tom, der kommer på sit livs rejse i mødet med en pige fra det lovløse territorium, og sammen kommer de på sporet af en faretruende hemmelighed.

Medvirkende: Hera Hilmar, Robert Sheehan, Hugo Weaving
Varighed: 128 min.

MovieLogo
41/ Damsel Komedie, Western / 2018 / Instr. David Zellner
En western-komedie om en ung cowboy (der ikke er en rigtig cowboý), der hyrer en præst (der ikke er en rigtig præst) til at følge ham på sin mission; at redde en ung kidnappet kvinde, fri til hende og derefter ægte hende på stedet.

Medvirkende: Robert Pattinson, Mia Wasikowska, David Zellner
Varighed: 113 min.

MovieLogo
42/ The Con is On Komedie / 2018 / Instr. James Oakley
For at slippe for at betale en kæmpe gæld til en berygtet gangster i england, flygter et par (Uma Thurman og Tim Roth) til Los Angeles og planlægger et juvel tyveri.

Medvirkende: Dot Cosgrove, Uma Thurman, Tim Roth
Varighed: 90 min.

MovieLogo
43/ The Favourite Drama, Historisk / 2018 / Instr. Yorgos Lanthimos
Periodedramaet 'The Favourite' foregår i 1708, da England var i konstant krig med Frankrig, og den smågale Dronning Anne sad på tronen. Anne af Storbritannien sidder i en ukøn situation. Hun hader at reagere og vil meget hellere spise kage, lege med sine 17 kaniner, eller fjolle rundt med sin tætteste fortrolige (og hemmelige elskerinde) hertuginden Sarah Churchill.

Medvirkende: Olivia Colman, Emma Stone, Rachel Weisz
Varighed: 119 min.

MovieLogo
44/ Pororoca Drama / 2017 / Instr. Constantin Popescu
Historien om Tudor og hans familie, hvis liv bliver ødelagt, da deres datter forsvinder i en park. Rumænsk med engelske undertekster

Medvirkende: Bogdan Dumitrache, Iulia Lumânare, Constantin Dogioiu
Varighed: 152 min.

MovieLogo
45/ Abay Babes Komedie / 2018 / Instr. Don Cuaresma
Historien om 5 piger der har været veninder siden high school. De samles igen til brylluppet hos den mindst attraktive af pigerne. Philippinsk med engelske undertekster

Medvirkende: Cristine Reyes, Nathalie Hart, Meg Imperial |
Varighed: 108 min.

MovieLogo
46/ Ben Is Back Drama / 2018 / Instr. Peter Hedges
I dramaet 'Ben is Back' får Holly Burns og hendes familie uventet besøg, da sønnen Ben pludseligt dukker op juledag. Ben er stoffri efter et længere ophold på en afvænningsklinik, men hans tilstedeværelse sætter alligevel store følelser i gang hos familien, der har været meget igennem pga. Bens stofmisbrug.

Medvirkende: Julia Roberts, Lucas Hedges, Courtney B. Vance
Varighed: 103 min.

MovieLogo
47/ Jonathan Drama, SciFi / 2018 / Instr. Bill Oliver
Jonathan forlader kontoret hver dag ved middagstid. Når han kommer hjem, går han i seng. Når han vågner igen om morgenen står hans morgenmad klar….. sammen med en videooptagelse, der fortæller ham om dagen der kommer.

Medvirkende: Ansel Elgort, Suki Waterhouse, Patricia Clarkson
Varighed: 95 min.

MovieLogo
48/ Cold War Drama, Musical / 2018 / Instr. Pawel Pawlikowski
Zula kommer fra fattige kår, med lig i bagagen og ambitioner om at overleve for enhver pris. Da hun udvælges til at sprede budskabet om de kommunistiske værdier i en statsstøttet musik-trup, er målet om et bedre liv endeligt inden for rækkevidde. Men i truppen mødet Zula den ligeledes kreative, men langt mere idealistiske Wictor, og nye følelser blusser frem i den smukke temperamentfulde kvinde.

Medvirkende: Joanna Kulig, Tomasz Kot, Borys Szyc
Varighed: 89 min.

MovieLogo
49/ Overlord Action, Horror / 2018 / Instr. Julius Avery
Gyserfilmen 'Overlord' udspiller sig på D-Dag i slutningen af Anden Verdenskrig i 1944, hvor en lille gruppe amerikanske soldater skal sprænge et radiotårn i en fransk landsby. Bag fjendens linjer får de sig dog noget af en overraskelse. Det er nemlig ikke kun grusomme nazister, som venter dem, men også de skrækindjagende resultater af en række hemmelige nazi-eksperimenter.

Medvirkende: Jovan Adepo, Wyatt Russell, Mathilde Ollivier
Varighed: 110 min.

MovieLogo
50/ Old Man & the Gun Komedie, Krimi / 2018 / Instr. David Lowery
En ældre, velklædt og bevæbnet herre går en solrig dag i Texas ind i en bank og beder pænt om pengene. Det samme sker efterfølgende i flere pengeinstitutioner, og snart bliver den lokale ordensmagt klar over, at de har med en erfaren senior-bankrøver at gøre. En menneskejagt går i gang, alt imens deres eftersøgte selv begynder at søge ny mening med livet. Tucker er nemlig på vej til at begå et sidste kup for endegyldigt at stoppe og i stedet forfølge kærligheden til den jævnaldrende Jewell.

Medvirkende: Robert Redford, Casey Affleck, Sissy Spacek
Varighed: 93 min.

MovieLogo
51/ Halloween Thriller, Horror / 2018 / Instr. David Gordon Green
Det er ikke kun den legendariske morder, der er tilbage. En 59-årig Jamie Lee Curtis gentager sin rolle som Laurie Strode fra den første film. For selvom dette er 11. indslag i franchisen, så ser fortællingen bort fra de efterfølgende kapitler og fortsætter historien fra den første film. Laurie lever nu et isoleret liv i frygt for Myers’ tilbagekomst. Hun er traumatiseret over de drabelige begivenheder for fire årtier siden, hvor hun overlevede dræberen. Det lykkedes imidlertid Myers at flygte fra sin anstalt, så snart er Lauries værste mareridt virkelighed.

Medvirkende: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak
Varighed: 106 min.

MovieLogo
52/ Dead in a Week; Or Your Money Back Komedie, Krimi / 2018 / Instr. Tom Edmunds
Efter syv mislykkedes selvmordsforsøg indser William, at han har brug for professionel hjælp. Derfor outsourcer han opgaven til Leslie, en aldrende hitman, som har svært ved at nå sine kvoter for at bevare sit medlemsskab i en lejemorderloge. Med den underskrevne kontrakt venter William på det uundgåelige. Men med døden sikret inden for en uge (eller pengene tilbage) føler William en vægt løfte sig og opdager en grund til at leve. En kontrakt er dog en kontrakt, hvad angår Leslie, og William kommer ikke så let ud af den.

Medvirkende: Gethin Anthony, Aneurin Barnard, Christopher Eccleston
Varighed: 90 min.

MovieLogo
53/ Buffalo Boys Western / 2018 / Instr. Mike Wiluan
De 2 brødre Jamar og Suwo er tilbage for at hævne deres far – som er Sultan – efter flere år i eksil i Amerika. Indonesisk men engelske undertekster

Medvirkende: Conan Stevens, Yoshi Sudarso, Zack Lee
Varighed: 102 min.

MovieLogo
54/ Cargo Drama / 2017 / Instr. Gilles Coulier
En rå fortælling om 3 brødre, der kæmper for deres erhverv som fiskere. Deres passionen for deres arbejde og deres kære driver dem til desperate handlinger.

Medvirkende: Josse De Pauw, Wennie De Ruyck, Gilles De Schryver
Varighed: 91 min.

MovieLogo
55/ First Man Drama, Historisk / 2018 / Instr. Damien Chazelle
Piloten Neil Armstrong og hans familie har netop været udsat for en tragedie, og det er derfor velkomment, da NASA prikker ham på skulderen om et nyt storstilet rumprogram. Missionen er at sende en amerikaner til månen inden årtiet er omme og ikke mindst inden russerne når derop. Armstrong og de andre astronauter kastes nu ud i en intens proces, der kræver hårdt arbejde, tid væk fra familien og uundgåeligt vil koste menneskeliv.

Medvirkende: Ryan Gosling, Claire Foy, Jason Clarke
Varighed: 141 min.

MovieLogo
56/ Widows Thriller, Krimi / 2018 / Instr. Steve McQueen
Fire forskellige kvinder deres ægtefæller i en kugleregn under et mislykket kup. Tilbage står de fire enker uden kriminel skyld, men med skylden hængende over hovedet og ingen økonomisk sikkerhed. Værst er det for Veronica, der kort efter opsøges af mandens rivaler, som truer hende til at give dem to millioner dollars inden måneden er omme. Veronica ejer ikke pengene, det eneste hun har, er sin mands håndbog for det perfekte kup.

Medvirkende: Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki
Varighed: 129 min.

MovieLogo
57/ Green Book Komedie, Drama / 2018 / Instr. Peter Farrelly
Da den sorte musiker Dr. Don Shirley skal på turné gennem landets mest racistiske sydstater, hyrer han den snæversynede og umættelige wise guy-muskelmand Tony ”The Lip” Vallelonga som chauffør. Med på turen har de en lille grøn guide til hvilke spisesteder og hoteller, der vil tage imod sorte borgere. OSCAR FOR BEDSTE FILM 2018

Medvirkende: Viggo Mortensen, Mahershala Ali, Linda Cardellini
Varighed: 130 min.

MovieLogo
58/ Hunter Killer Action, Thriller / 2018 / Instr. Donovan Marsh
I action-thrilleren ’Hunter Killer’ er den russiske præsident blevet kidnappet af en oprørsk general. Det bliver den amerikanske ubådskaptajn Joe Glass, der sendes afsted på den farlige redningsaktion. Sammen med en gruppe specialtrænede U.S. Navy Seals må Joe Glass nu forsøge ikke kun at redde præsidenten, men også afværge den usikre situation, der potentielt sætter verdensfreden over styr.

Medvirkende: Gerard Butler, Gary Oldman, Common
Varighed: 122 min.

MovieLogo
59/ A Private War Drama, Krig / 2018 / Instr. Matthew Heineman
Matthew Heineman er en vor tids mest talentfulde dokumentarfilminstruktører med film som ‘City of Ghosts’ (CPH:DOX 2017). Nu forfølger han temaer herfra i sin første spillefilm, der er et faktuelt portræt af den legendariske krigskorrespondent Marie Colvin, som med enestående mod opsøgte konflikter verden over. Indtil rejsen standsede brat i Homs i 2012. En dom fra februar i år har netop slået fast, at hendes død ikke var et uheld, men mord i forsøg på kvæle sandhedens stemme. Resultatet er slående stærkt, ikke mindst fordi alle de civile, vi møder er virkelige overlevende fra de konflikter, Colvin dækkede.

Medvirkende: Rosamund Pike, Greg Wise, Alexandra Moen
Varighed: 110 min.

MovieLogo
60/ Hostages Drama, Krimi / 2017 / Instr. Rezo Gigineishvili
Baseret på en virkelig flykapring tilbage i den sovjetiske republik Georgien, er 'Hostages' en retro-thriller med gedigen spænding og et fascinerede indblik i livet bag jerntæppet. Her lever en gruppe attraktive og - efter forholdene - velbjergede unge kunstnertyper et liv på kanten af loven med indsmuglede Beatles-lp'er og vestlige forfattere i jakkelommen. Men vennerne har større planer for deres oprørstrang, og en novemberdag i 1983 kaprer de Aeroflot afgang 6833 med kurs fra Tbilisi til Leningrad.

Medvirkende: Irakli Kvirikadze, Tinatin Dalakishvili, Avtandil Makharadze
Varighed: 103 min.

MovieLogo
61/ Buka'an 8 Komedie, Drama / 2017 / Instr. Angga Dwimas Sasongko
Alam og Mia møder hinanden på net-dating. Inden længe venter de deres første barn og Mia forældre ankommer. Alam gør alt for at vise, at han er den perfekte ægtemand. Indonesisk med engelske undertekster.

Medvirkende: Chicco Jerikho, Lala Karmela, Deddy Mahendra Desta
Varighed: 104 min.

MovieLogo
62/ At Eternitys Gate Drama, Historisk / 2018 / Instr. Julian Schnabel
Det biografiske drama 'Van Gogh – Ved evighedens port' er med Mads Mikkelsen og Willem Dafoe, og filmen handler om Vincent van Gogh og malerens levetid i den franske by Arles.

Medvirkende: Willem Dafoe, Rupert Friend, Oscar Isaac
Varighed: 111 min.

MovieLogo
63/ Johnny English Strikes Again Komedie, Eventyr / 2018 / Instr. David Kerr
Efter et cyber-angreb afslører identiteterne på alle undercover agenter i Storbritannien, tvinges den patriotiske Johnny English ud af pension for at jage hackeren og redde England. Som et led i hans mission må Johnny finde sig til rette med ny teknologi for at fuldføre hans mission – bl.a. virtual reality. Johnny English er en mand med meget få færdigheder og en tendens til at latterliggøre sig selv og alle omkring ham pga. hans lave intelligens og uheldige natur.

Medvirkende: Rowan Atkinson, Ben Miller, Olga Kurylenko
Varighed: 89 min.

MovieLogo
64/ BlackKklansman Drama, Krimi / 2018 / Instr. Spike Lee
Komedie-dramaet 'BlacKkKlansman' foregår i 1970erne i Colorado, hvor den unge Ron Stallworth ansættes som delstatens første afroamerikanske politimand. Hans opgave bliver at infilterere De Sorte Pantere, men han standser ikke der. Den snarrådige Ron vælger nemlig at kontakte selveste Ku Klux Klan for at blive medlem.

Medvirkende: Charlie Wachtel, David Rabinowitz
Varighed: 135 min.

MovieLogo
65/ Behemian Rhapsody Musical, Dokumentar / 2018 / Instr. Bryan Singer
I starten af 70erne møder den unge immigrant Freddie et lille band, der mangler en forsanger. De kalder sig Queen og sparer sammen til at indspille et album. Freddies vilde fremtoning og ikke mindst hans imponerende vokal baner hurtigt vejen for et regulært gennembrud, og snart er Queen på alles læber og på alle hitlister.

Medvirkende: Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee
Varighed: 134 min.

MovieLogo
66/ The Sisters Brothers Komedie, Western / 2018 / Instr. Jacques Audiard
Adventure-komedien ’The Sisters Brothers’ udspilles i det vilde vesten engang i 1850’erne, hvor brødrene Eli og Charlie Sisters er to notoriske drabsmænd og nådesløse dusørjægere. Nu er de på jagt efter Hermann Kermit Warm, som efter sigende skulle have fundet en genial måde at finde guld på. Han skylder en god sum penge og skal fanges - død eller levende. Helst det første.

Medvirkende: John C. Reilly, Joaquin Phoenix, Jake Gyllenhaal
Varighed: 121 min.

MovieLogo
67/ The Kindergarten Teacher Drama / 2018 / Instr. Sara Colangelo
Da Lisa opdager at hendes 5 årige elev er et vidunderbarn, bliver hun besat af tanken om at redde ham fra et banalt liv. Hun er villig til at risikere sin familie og sin karriere – for at pleje sit geni

Medvirkende: Maggie Gyllenhaal, Gael García Bernal, Ato Blankson-Wood
Varighed: 96 min.

MovieLogo
68/ Can You Ever Forgive Me Drama, Krimi / 2018 / Instr. Marielle Heller
Lee Israel levede i 70’erne og 80’erne af at profilere kendte, som Katharine Hepburn, Estee Lauder og journalisten Dorothy Kilgallan. Men da Lee ikke længere er i stand til få udgivet sine artikler opsøger hun sin gamle loyale ven Jack.

Medvirkende: Melissa McCarthy, Richard E. Grant, Dolly Wells
Varighed: 96 min.

MovieLogo
69/ Destination Wedding Komedie, Drama / 2018 / Instr. Victor Levin
Frank og Lindsay har meget tilfælles: De hader bruden, brudgommen, brylluppet, sig selv og specielt hinanden. I 72 timer er de fremmede i paradis. Men weekendens mange begivenheder fortsætter med at tvinge dem til at være sammen, og hvis man kæmper sammen med nogen længe nok, så kan alt ske.

Medvirkende: Keanu Reeves, Winona Ryder, Dj Dallenbach
Varighed: 90 min.

MovieLogo
70/ What They Had Drama / 2018 / Instr. Elizabeth Chomko
Bridget vender hjem på sin brors opfordring, for at besøge sin skrantende mor. Samtidig har faderen en modvilje for at give slip på deres liv sammen

Medvirkende: Hilary Swank, Michael Shannon, Robert Forster
Varighed: 101 min.

MovieLogo
71/ We Will Not Die Tonight Action / 2018 / Instr. Richard Somes
En stuntwoman og hendes venner flygter fra en blodig kamp, da de opdager at den bande til ønskede at tilhøre - bare var lokkemad. Tagalog med engelske undertekster.

Medvirkende: Erich Gonzales, Alex Vincent Medina, Thou Reyes
Varighed: 105 min.

MovieLogo
72/ Closing Gambit Dokumentar / 2018 / Instr. Alan Byron
Den fascinerende historie om World Chess Championship i 1978 mellem den kommunistiske Anatoly Karpow og afhopperen Viktor Korchnoi

Medvirkende: Viswanathan Anand, Stuart Conquest, Boris Gelfand
Varighed: 85 min.

MovieLogo
73/ Bad Times at the El Royal Drama, Mystery / 2018 / Instr. Drew Goddard
Syv fremmede mennesker, mødes en stormfuld aften på El Royale-hotellet i 1960'erne. Hotellet gemmer på en håndfuld hemmeligheder, som alle vil blive udgravet i løbet af denne aften. Receptionisten Miles Meller byder præsten Daniel Flynn, sangeren Darlene Sweet og støvsugersælgeren Laramie Seymour Sullivan velkommen til hotellet, der ligger på grænsen mellem Nevada og Californien. Inden længe dukker søstrene Emily og Ruth Summerspring op i receptionen, og den ondskab, de løber fra, vil fange alle de øvrige under tordenen og regnen.

Medvirkende: Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Dakota Johnson
Varighed: 141 min.

MovieLogo
74/ The Little Stranger Drama, Mystery / 2018 / Instr. Lenny Abrahamson
Vi er i 1947 og Dr. Faraday, som er søn af en tjenestepige, og nu lever et stille liv som en lokal læge. Dr. Faraday bliver en varm sommerdag tilkaldt til stedet, Hundreds Hall, hvor hans mor plejede at arbejde. Familien, der bor i huset nu, bliver hjemsøgt, og lægen trækkes ind i de uhyggelige rædsler.

Medvirkende: Ruth Wilson, Domhnall Gleeson, Will Poulter
Varighed: 111 min.

MovieLogo
75/ Colette Drama, Historisk / 2018 / Instr. Wash Westmoreland
Da den unge kvinde Gabrielle endelig stikker af til Paris med den ældre succesforfatter kendt som Willy, er det egentlig for at leve et roligt liv med sin elskede. Men introduktionen til storbyen, Willys flamboyante liv og ikke mindst litteraturen ændrer alt for Gabrielle. Den vilde livsstil koster mange penge, og snart begynder hun at hjælpe sin mand ved at skrive bøger under hans navn. Men da reaktionerne på hendes semibiografiske bøger om pigen Claudine bliver et kæmpe fænomen, indser Gabrielle, at hun selv er kunstner.

Medvirkende: Keira Knightley, Fiona Shaw, Dominic West
Varighed: 111 min.

MovieLogo
76/ Juliet, Naked Komedie, Drama / 2017 / Instr. Jesse Peretz
Juliet' handler om kvinden Annie, der bor i en lille engelsk badeby, arbejder på det lokale museum og er kørt sur i sit forhold med manden Duncan. Duncan lever lidt sit eget liv som kæmpe fan af den mystiske musiker Tucker Crowe, der forsvandt fra rampelyset for mange år siden og nu dyrkes som en slags kultfigur. Annie deler ikke sin mands besættelse, så en dag skriver hun ud af frustration en negativ blog om sangerens mesterværk, hvilket fører til en ganske uventet email.

Medvirkende: Chris O'Dowd, Rose Byrne, Kitty O'Beirne
Varighed: 97 min.

MovieLogo
77/ Peppermint Action, Thriller / 2018 / Instr. Pierre Morel
Riley North vågner fra en koma efter et brutalt overfald, hvor hendes mand og datter er blevet dræbt. Politiet ved, med Rileys hjælp, hvem gerningsmændende er, men systemet insisterer på at beskytte dem. Korruption og banderelateret kriminalitet går hånd i hånd med retssagen, så gerningsmændende går fri, til Rileys store frustration. Riley beslutter derfor, at tage sagen i egen hånd og forsvinder fra jordens overflade. I fem år fokuserer hun al sin sorg og frustration over det amerikanske retssystem på ét eneste formål - at få hævn!

Medvirkende: Jennifer Garner, John Gallagher Jr., John Ortiz
Varighed: 101 min.

MovieLogo
78/ We the Animals Drama / 2018 / Instr. Jeremiah Zagar
I en mixed-race familie, som det hedder over there, vokser Jonah op med sine to uadskillelige brødre og forældrene, der slås, elsker og slås med hinanden på skift, mens de forsøger at forlige sig med den fattige arbejderklasses håbløshed. Flasket op med kærlighed, vold og en vrede, hans sind har svært ved at håndtere, forsvinder Jonah lejlighedsvis ind under sengen med sit kladdehæfte og tegner tegninger, der bliver til storslåede animationer, midt i denne varmblodede impressionistiske hvirvelvind af en film om alle de følelser, eventyr og knubs, der former et lille menneske.

Medvirkende: Sheila Vand, Raúl Castillo, Evan Rosado
Varighed: 94 min.

MovieLogo
79/ Bel Canto Thriller, Drama / 2018 / Instr. Paul Weitz
En verdensberømt operasangerinde bliver fanget i en gidsel situation, da hun er inviteret til at optræde for en meget velhavende industrimagnat i sydamerika.

Medvirkende: Julianne Moore, Ken Watanabe, Sebastian Koch
Varighed: 100 min.

MovieLogo
80/ Take the Ball, Pass the Ball Dokumentar / 2018 / Instr. Duncan McMath
Den ultimative historie om det største fodboldhold, nogensinde samlet. I 4 eksplosive år leverede Pep Guardiolas Barca den bedste fodbold i historien og forførte fans i hele verden. Vi følger holdet fra 2008 til 2012 hvor bl.a. Adibal kæmper sig tilbage til livet efter cancer, og hvordan Messi, den bedste spiller verden har set – næsten som 13 årig blive afvist fra Barca.

Medvirkende: Éric Abidal, Dani Alves, Albert Benaiges
Varighed: 87 min.

MovieLogo
81/ Andhadhun Komedie, Krimi / 2018 / Instr. Sriram Raghavan
Den blinde pianist Akash forbereder sig til sin London koncert, da han bliver påkørt af Sophie. Dette medfører en række mystiske begivenheder, der fuldstændig ændrer hans liv. Nu må han pludselig vidnet til en forbrydelse han aldrig har set. Indisk med engelske undertekster

Medvirkende: Ayushmann Khurrana, Tabu, Radhika Apte
Varighed: 139 min.

MovieLogo
82/ Mission Impossible: Fallout Action, Thriller / 2018 / Instr. Christopher McQuarrie
Tom Cruise tilbage for sjette gang i rollen som IMF-agenten Ethan Hunt. Efter en mislykket mission ender nogle atomvåben i de forkerte hænder, og Ethan Hunt og hans gruppe tvinges til at samarbejde med CIA og den mere hårdhændede agent Walker i et kapløb med tiden.

Medvirkende: Tom Cruise, Henry Cavill, Ving Rhames
Varighed: 147 min.

MovieLogo
83/ The Pradator Action, SciFi / 2018 / Instr. Shane Black
En ung dreng komme ved et uheld til at sætte en alarm i gang, der tilkalder predators til Jorden. Ikke alene vender de højteknologiske rumvæsner tilbage, men denne gang er de stærkere end nogensinde før. Predatorerne har nemlig opgraderet dem selv ved at tilføje DNA fra andre rumvæsener.

Medvirkende: Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay
Varighed: 107 min.

MovieLogo
84/ Skyscraber Action, Drama / 2018 / Instr. Rawson Marshall Thurber
Dwayne Johnson er vel et rimeligt godt bud på den nye Bruce Willis – han slår en prober næve og kan fyre one-liners af uden af miste charme-points. I hans nyeste actionfilm er vi i hvert fald tæt på en moderne udgave af klassikeren Die Hard, da Johnson skal stoppe en flok onde europæiske ubudne gæster.

Medvirkende: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han
Varighed: 102 min.

MovieLogo
85/ The First Purge Action, Horror / 2017 / Instr. Gerard McMurray
I denne fremtidsgyser er ALT tilladt i 12 timer. Herunder Mord ! Alle for frit lejde til at begå forbrydelser uden at blive retsforfulgt.

Medvirkende: Y'lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade
Varighed: 98 min.

MovieLogo
86/ The Wife Drama / 2017 / Instr. Björn Runge
Forfatteren Joe Castleman får tildelt Nobels Litteraturpris. En ære der får store konsekvenser for både ham og hans kone Joan. I 40 år har Joan nemlig tilsidesat egne ambitioner og drømme for at være den hustru, som den charmerende og kvindeglade Joe havde brug for. Men turen til Stockholm og de mange forberedelser op til ceremonien giver nu den loyale ægtefælle alvorligt stof til eftertanke.

Medvirkende: Christian Slater, Max Irons, Glenn Close
Varighed: 100 min.

MovieLogo
87/ Papillon Drama, Krimi / 2017 / Instr. Michael Noer
Fortællingen følger den handlekraftige, unge svindler Henri 'Papillon' Charrière, der ender i en berygtet fangelejr i Fransk Guyana efter at være dømt til livsvarigt fængsel for et mord, han ikke har begået. Besat af at slippe væk og genvinde sin frihed indleder han et samarbejde med den intellektuelle outsider Louis Dega, og deres forhold bliver essentielt for begges overlevelse på stedet.

Medvirkende: Charlie Hunnam, Damijan Oklopdzic, Christopher Fairbank
Varighed: 133 min.

MovieLogo
88/ Kusina Kings Komedie / 2018 / Instr. Victor Villanueva
Ronnie og Benjie er bedste venner. De må deltage i en kokke konkurrence for at redde deres restaurant og deres venskab. Tagalog med engelsk undertekst.

Medvirkende: Zanjoe Marudo, Empoy Marquez, Ryan Bang
Varighed: 88 min.

MovieLogo
89/ An Actor Prepares Komedie / 2018 / Instr. Steve Clark
Efter et hjerteanfald tvinges den verdensberømte alkoholiserede skuespiller til at rejse tværs gennem landet, med sin ukendte søn.

Medvirkende: Jeremy Irons, Jack Huston, Matthew Modine
Varighed: 87 min.

MovieLogo
90/ Iscelitel Komedie / 2017 / Instr. Gjorce Stavreski
En underbetalt togmekaniker bager en kage med marihuana til sin kræftsyge far, for at smertelindre ham. Men marihuanaen er stjålet, og pusherne er efter ham. Det have deres drug tilbage. Naboerne er også efter ham: De vil have opskriften på kagen !

Medvirkende: Blagoj Veselinov, Anastas Tanovski, Aksel Mehmet
Varighed: 104 min.

MovieLogo
91/ Jurassic World: Fallen Kingdom Action, SciFi / 2018 / Instr. J.A. Bayona
Tre år efter, at vi forlod Isla Nublar, lever dinosauerne i bedste velgående på øen, men et vulkanudbrud truer deres eksistens. Claire, der nu styrer en dyrerettighedsorganisation, forsøger at finde en løsning, så fortidsøglerne kan blive reddet fra deres endelige.

Medvirkende: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Rafe Spall
Varighed: 128 min.

MovieLogo
92/ Zoe Drama, SciFi / 2018 / Instr. Drake Doremus
Historien om hvordan et synthetisk menneske (robot) kan elske og reagerer. Robot ingenøren Cole forelsker sig i Zoe sin robot.

Medvirkende: Ewan McGregor, Léa Seydoux, Theo James
Varighed: 104 min.

MovieLogo
93/ Spinning Man Thriller, Drama / 2018 / Instr. Simon Kaijser
Evan Birch er en lykkelig gift professer som er kendt for at have affærer med sine studiner, bliver hovedmistænkt, da en ung kvinde forsvinder.

Medvirkende: Guy Pearce, Pierce Brosnan, Minnie Driver
Varighed: 100 min.

MovieLogo
94/ The House of Tomorrow Komedie, Drama / 2017 / Instr. Peter Livolsi
Flmen fortæller om opfinderen og arkitekten R. Buckminster's utrolige historie igennem 2 teenagere som drømmer om piger og om hvordan de overlever highschool

Medvirkende: Asa Butterfield, Alex Wolff, Nick Offerman
Varighed: 85 min.

MovieLogo
95/ The Wedding Guest Komedie / 2018 / Instr. Michael Winterbottom
Adam for et opkald fra sin ex-kæreste, han erkender at han ikke er færdig med hende. Hun skal giftes med en anden. Mod alles råd, begiver han sig til bryllppet for at vinde hendes hjerte tilbage.

Medvirkende: Dev Patel, Radhika Apte, Jim Sarbh
Varighed: 94 min.

MovieLogo
96/ Sin Island Thriller / 2018 / Instr. Gino M. Santos
Efter at konen har misten sin interesse i ham, rejser David til en eksotisk ø, hvor han møder den nyskilte Tasha og indleder et forhold til hende.

Medvirkende: Coleen Garcia, Xian Lim, Nathalie Hart
Varighed: 106 min.

MovieLogo
97/ Siberia Thriller, Krimi / 2018 / Instr. Matthew Ross
Diamanthandleren Lucas Hill’s rejser til St. Petersborg for at sælge en sjælden blå diamant. Da handlen glipper, rejser han videre til Sibirien for at lede efter sin partner.

Medvirkende: Keanu Reeves, Boris Gulyarin, Ashley St. George
Varighed: 104 min.

MovieLogo
98/ Billionaire Boys Club Thriller, Drama / 2018 / Instr. James Cox
En gruppe meget velhavende mænd i Los Angeles fik i 80erne den geniale ide at etablere en fidus til at blive hurtig rig. Desværre ænder det katastrofalt.

Medvirkende: Ansel Elgort, Kevin Spacey, Taron Egerton
Varighed: 108 min.

MovieLogo
99/ Ideal Home Komedie / 2018 / Instr. Andrew Fleming
Erasmus og Paul er et homoseksuelt par der bare skændes og skændes. Deres blive bliver fuldsændig vent op og ned, da en 10 årig dreng pludselig banker på døren og siger han er Erasmus’s barnebarn.

Medvirkende: Steve Coogan, Paul Rudd, Jesse Luken
Varighed: 91 min.

MovieLogo
100/ The Darkest Minds Thriller, SciFi / 2018 / Instr. Jennifer Yuh Nelson
En sygdom dræber 98 procent af alle børnene i USA, og de resterende 2 procent udvikler superkræfter, så de bliver anset som en trussel af regeringen og tilbageholdes. 16-årig Ruby undslipper fangelejren og slutter sig til en gruppe andre teenagere på flugt. Snart indser Ruby, at i en verden hvor de voksne magthavere har forrådt dem, kan de ikke blive ved med at flygte og må i stedet gøre modstand ved at stå sammen og bruge deres kræfter til at tage kontrol over deres skæbne.

Medvirkende: Gwendoline Christie, Mandy Moore, Amandla Stenberg
Varighed: 104 min.

MovieLogo
101/ The Mercy Drama, Eventyr / 2018 / Instr. James Marsh
Mercy' er baseret på den sande historie, om Donald Crowhurts katastrofale og skandaløse forsøg på at vinde solo-jordomsejlingen Golden Globe Race i 1968. Hovedrollen bliver spillet af Colin Firth, som vandt en Oscar for sit portræt af Georg 6. i Kongens store tale, og Rachel Weisz ses i rollen som Donalds kone.

Medvirkende: Rachel Weisz, Colin Firth, David Thewlis
Varighed: 112 min.

MovieLogo
102/ Mary Shelley Drama / 2017 / Instr. Haifaa Al-Mansour
Historien om Mary Wollstonecraft Godwin – bedre kendt som Mary Shelley. Forfatterinden som har skrevet en af historiens mest berømte romaner: Frankenstein.

Medvirkende: Elle Fanning, Maisie Williams, Bel Powley
Varighed: 120 min.

MovieLogo
103/ Swimming With Men Komedie / 0 / Instr. Oliver Parker
Hvem husker ikke ”The Full Monty” ?? Forestil dig, at det dennegang er midaldrende mænd i speedos. Midt i deres midtvejs-krise tilmelder de sig et amatørhold i Synkrom-svømning.

Medvirkende: Charlotte Riley, Rupert Graves, Jim Carter
Varighed: 96 min.

MovieLogo
104/ The Strangers: Prey at Night Horror / 2018 / Instr. Johannes Roberts
Ægteparret Cindy og Mike er på vej med deres børn, Luke og Kinsey, til datterens nye kostskole. På vejen overnatter de i onklens trailerpark, men noget er ikke helt, som det skal være - og inden længe bliver de fire en del af et sygt, morderisk spil med de tre maskerede mordere.

Medvirkende: Christina Hendricks, Martin Henderson, Bailee Madison
Varighed: 85 min.

MovieLogo
105/ Blumehouse's Truth of Dare Thriller, Horror / 2018 / Instr. Jeff Wadlow
I gyseren 'Truth or Dare' tager Olivia på et sidste spring break med college-vennerne til Mexico. Men den festlige feriestemning afbrydes brat, da de en aften ender med at lege "sandhed eller konsekvens". Det viser sig nemlig ikke at være noget harmløst spil.

Medvirkende: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane
Varighed: 100 min.

MovieLogo
106/ The Delinquent Season Drama / 2017 / Instr. Mark O'Rowe
To ægtepar lever i det perfekte parforhold. Men hvor kender de egentlig hinanden. Det finder de ud af da de begynder at udforske ideer om kærlighed, lyst og familieforhold.

Medvirkende: Cillian Murphy, Eva Birthistle, Catherine Walker
Varighed: 103 min.

MovieLogo
107/ Woman Walks Ahead Drama, Historisk / 2017 / Instr. Susanna White
Portrætmaleren Catherine Weldon rejser I 1890 til Dakota for at male et portræt af Sitting Bull. Hun bliver her dybt involveret i Lakota folk ets kamp om rettighederne for deres eget land.

Medvirkende: Jessica Chastain, Louisa Krause, Boots Southerland
Varighed: 101 min.

MovieLogo
108/ Ang Dalawang Mrs. Reyes Komedie / 2018 / Instr. Jun Lana
Efter at have opdaget at deres mænd har en affære – med hinanden ! Forsøger de to veninder at saboterer forholdet. Filmen er på Tagalog med engelske undertekster..

Medvirkende: Judy Ann Santos, Angelica Panganiban, JC de Vera
Varighed: 104 min.

MovieLogo
109/ A Quiet Place Drama, SciFi / 2018 / Instr. John Krasinski
Filmen udspiller sig i en ikke så fjern fremtid, hvor verden er blevet ramt af en monster-epidemi, der betyder, at den mindste lyd kan slå dig ihjel. Familien Abbott har isoleret sig på deres gård, hvor de har taget så mange forholdsregler som muligt for at overleve i stilhed. Et nyt barn er dog på vej, og nye udfordringer venter for de to forældre, hvis ældre børn kæmper med deres egne problemer.

Medvirkende: Emily Blunt, John Krasinski, Millicent Simmonds
Varighed: 90 min.

MovieLogo
110/ Hotel Artemis Action, Thriller / 2018 / Instr. Drew Pearce
Vi er i 2028 og er på et hemmeligt hospital, der kun behandler kriminelle med medlemskab. Sygeplejersken, der har styret hospitalet i 22 år, har aldrig før haft problemer med stedets strenge politik om, at INGEN af patienterne må slå hinanden ihjel, mens de er indlagt. En regel, der snart udfordres på det kraftigste, da en værdifuld genstand medbringes.

Medvirkende: Jodie Foster, Sofia Boutella, Dave Bautista
Varighed: 94 min.

MovieLogo
111/ Deadpool 2 Action, Komedie / 2018 / Instr. David Leitch
Superheltefilmen 'Deadpool 2' handler om den kække, politisk ukorrekte og flabede Deadpool, der besidder det borgerlige navn Wade Wilson. Denne gang må den sværdsvingende anti-helt og vansirede mutant Deadpool samle et hold af med-mutanter for sammen at beskytte en ung artsfælle med superkræfter mod den brutale og tidsrejsende Cable.

Medvirkende: Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin
Varighed: 119 min.

MovieLogo
112/ American Animals Drama, Krimi / 2018 / Instr. Bart Layton
Den utrolige men sande historie om 4 unge mænd, der forsøger at udføre et af de mest dristige tyverier i amerikas historie. De har planlagt det perfekte røveri.

Medvirkende: Evan Peters, Ann Dowd, Barry Keoghan
Varighed: 115 min.

MovieLogo
113/ Chuck/ The Bleeder Drama, Historisk / 2016 / Instr. Philippe Falardeau
Den sandfærdige historie om heavy vægt bokseren Chuck Wepner, som danner grundlag for filmene om Rocky Balboa

Medvirkende: Liev Schreiber, Elisabeth Moss, Ron Perlman
Varighed: 98 min.

MovieLogo
114/ Sergio and Sergei Drama / 2017 / Instr. Ernesto Daranas
Sovjetunionens sammenbrud i 1991 tvang kosmonauten Sergei Kiralev til at forblive i kredsløb om Jorden i fire ekstra måneder. Den cubanske instruktør Ernesto Darranas har brugt dette som afsæt til en nostalgisk og indimellem eksistentialistisk komedie om kommunisme, radioamatørisme, liv, død og alt det indimellem.

Medvirkende: Camila Arteche, A.J. Buckley, Ana Gloria Buduén
Varighed: 107 min.

MovieLogo
115/ Beast Krimi, Mystery / 2017 / Instr. Michael Pearce
Den unge kvinde Moll forelsker dig i den gådefulde outsider Pascal. Pascal hjælper Moll med at bryde fri fra hendes undertrykkende familie, men da han pludselig mistænkes for en række brutale mord, må Moll vælge om hun vil stå ved Pascals side og forsvare han.

Medvirkende: Geraldine James, Jessie Buckley, Johnny Flynn
Varighed: 107 min.

MovieLogo
116/ Loving Pablo Drama, Krimi / 2017 / Instr. Fernando León de Aranoa
Den unge journalist Virginia indleder et romantisk forhold til den notoriske narkobaron Pablo Escobar.

Medvirkende: Javier Bardem, Penélope Cruz, Peter Sarsgaard
Varighed: 123 min.

MovieLogo
117/ Dukot Action, Krimi / 2017 / Instr. Paul Soriano
En Philippinsk thriller om kidnapningen. Familien går gennem helvede, da Carlo bliver kidnappet. Carlo må reddes ellers er han tvunget til kæmpe mod de skruppelløse ex-militante lejemordere, der har kidnappet ham.Filmen er på Tagalog med engelske undertekster..

Medvirkende: Enrique Gil, Christopher De Leon, Shaina Magdayao
Varighed: 95 min.

MovieLogo
118/ Pacific Rim: Uprising Action, SciFi / 2018 / Instr. Steven S. DeKnight
Jake har opgivet sin træning og lever nu i en kriminel underverden, men da en ustoppelig trussel bringer verden på randen af sammenbrud, får han en chance af sin søster Mako, som leder en ny generation af modige piloter.

Medvirkende: John Boyega, Scott Eastwood, Cailee Spaeny
Varighed: 111 min.

MovieLogo
119/ Beirut Thriller, Drama / 2018 / Instr. Brad Anderson
A U.S. diplomat flees Lebanon in 1972 after a tragic incident at his home. Ten years later, he is called back to war-torn Beirut by a CIA operative to negotiate for the life of a friend he left behind.

Medvirkende: Jon Hamm, Jay Potter, Khalid Benchagra
Varighed: 109 min.

MovieLogo
120/ Tully Komedie, Drama / 2018 / Instr. Jason Reitman
Marlo, har født sit tredje barn og ikke får meget hjælp på hjemmefronten af sin travle mand. Marlo er ved at brænde sammen af træthed, så da hendes velhavende bror tilbyder at betale en barnepige, der kan tage over om natten, forholder hun sig skeptisk, men ender med at takke ja.

Medvirkende: Charlize Theron, Mackenzie Davis, Mark Duplass
Varighed: 95 min.

MovieLogo
121/ The Rider Drama, Western / 2017 / Instr. Chloé Zhao
Brady lever fattigt med sin far Tom og lillesøsteren Lilly, der har Asperger’s Syndrome. Brady var engang en stjerne i Rodeoverdenen. Men et alvorligt fald fra en tyr stopper den karriere, han pådrager sig en alvorlig hjerneskade. Lægerne har forbudt ham at ride igen.

Medvirkende: Brady Jandreau, Tim Jandreau, Lilly Jandreau
Varighed: 94 min.

MovieLogo
122/ Bad Samaritan Thriller, Horror / 2018 / Instr. Dean Devlin
Et par indbrudstyve tages til fange i det hus, de ellers havde udtænkt sig at røve. Men de opdager hurtigt, at de ikke er de eneste - og inden længe er de en del af en uhyggelig katten-efter-musen-leg.

Medvirkende: David Tennant, Kerry Condon, Robert Sheehan
Varighed: 100 min.

MovieLogo
123/ 7 days in Entebbe Drama, Historisk / 2018 / Instr. José Padilha
Den autentiske thriller '7 Days in Entebbe' handler om fire kaprere, som overtager et fly og tager passagererne som gidsler i 1976. Flykaprerne kræver, at de lander i Entebbe, Uganda for at befri flere palæstinenser, der sidder fængslet i Israel.

Medvirkende: Batsheva Dance Company, Zina Zinchenko, Ben Schnetzer
Varighed: 107 min.

MovieLogo
124/ The Hatton Garden Job Action, Thriller / 2017 / Instr. Ronnie Thompson
Det er dramatiseringen af et virkeligt kup, der fandt sted i april 2015. The Hatton Garden Safe Doposit Company, der ligger centralt i London, bliver udsat for røveri af 4 gamle mænd. Alle erfarne tyve.

Medvirkende: Matthew Goode, Joely Richardson, Stephen Moyer
Varighed: 93 min.

MovieLogo
125/ Backstabbing for Beginners Drama, Historisk / 2018 / Instr. Per Fly
Filmen er inspireret af den sande historie om danskeren Michael Soussan, der fik job i FN’s humanitære hjælpeprogram Oil for Food i 1996. Jobbet, der er en regulær drømmestilling for Soussan, medfører usædvanligt hårdt arbejde, da han bliver sendt fra FN-hovedkvarteret i New York til kaotiske Bagdad, hvor ustabilitet og korruption hersker.

Medvirkende: Theo James, Jacqueline Bisset, Ben Kingsley
Varighed: 108 min.

MovieLogo
126/ Seven Sundays Drama / 2017 / Instr. Cathy Garcia-Molina
Enkemanden Manuel føler sig ensom og overladt sig selv. Børnene har travlt med deres egen liv – job og familie. Lige til den dag, han ringer og fortæller sine børn at han har cancer og kun har 7 uger tilbage af livet. Filmen er på Tagalog med engelske undertekster..

Medvirkende: Ronaldo Valdez, Aga Muhlach, Dingdong Dantes
Varighed: 128 min.

MovieLogo
127/ Anon Thriller, SciFi / 2018 / Instr. Andrew Niccol
I en fremtid, hvor teknologien har gjort privatliv forældet og hvor selv minder bliver registreret og overvåget, finder en betjent ud af, at en massemorder dækker sine spor ved at hacke menneskers sind.

Medvirkende: Clive Owen, Afiya Bennett, Morgan Allen
Varighed: 100 min.

MovieLogo
128/ The Ballad of Lefty Brown Western / 2017 / Instr. Jared Moshe
En actionfyldt western og historien om et livslangt venskab. Da Lefty Brown bliver øjenvidne til mordet på sin gamle ven – den nyvalgte senator sættes alt ind på at finde morderen.

Medvirkende: Bill Pullman, Peter Fonda, Stephen Alan Seder
Varighed: 111 min.

MovieLogo
129/ Unsane Thriller, Horror / 2018 / Instr. Steven Soderbergh
Sawyer bliver udsat for digtal-stalking, da en mand ikke vil lade hende være i fred. Hun melder det til politiet, men ender med at blive anbragt på en institution imod sin vilje. Kan man stole på hendes ord, eller er det noget hun bilder sig ind?

Medvirkende: Claire Foy, Joshua Leonard, Jay Pharoah
Varighed: 98 min.

MovieLogo
130/ Marrowbone Thriller, Horror / 2018 / Instr. Sergio G. Sánchez
Jack og hans 3 yngre søskende, har holdt deres elskedes mors død hemmelig. De har gjort det, for at blive sammen, og bor stadig på den gammel herregård. Her bliver de dog plaget af uhyggelige hændelser.

Medvirkende: George MacKay, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton
Varighed: 110 min.

MovieLogo
131/ The Hurricane Heist Action, Krimi / 2018 / Instr. Rob Cohen
En gruppe tyve planlægger at røve det amerikanske finansministerium, der ligger inde med en masse kontanter. Samtidig nærmer en kategori 5 orkan sig, men store ødelæggelser til følge.

Medvirkende: Toby Kebbell, Maggie Grace, Ryan Kwanten
Varighed: 103 min.

MovieLogo
132/ Phantom Thread Drama / 2017 / Instr. Paul Thomas Anderson
Reynolds Woodcock er en excentrisk kjoledesigner med residens i London. I selskab med sin søster Cyril lever Woodcock et kontrolleret liv uden forpligtelser eller faste forhold, men da han møder den unge Alma, står denne tilværelse til en brat afslutning.

Medvirkende: Vicky Krieps, Daniel Day-Lewis, Lesley Manville |
Varighed: 130 min.

MovieLogo
133/ Isle of Dogs Animation / 2018 / Instr. Wes Anderson
En Stop-motion-film, der udspiller sig i en nær fremtid, hvor hunde er blevet en belastning for samfundet, bl.a. på grund af sygdomme. Derfor beslutter Japans præsident at sende hele racen ud på en øde skralde ø hvor de nu må bo.

Medvirkende: Bryan Cranston, Koyu Rankin, Edward Norton
Varighed: 101 min.

MovieLogo
134/ The Leisure Seeker Drama, Eventyr / 2017 / Instr. Paolo Virzì
John og Ella Robina har været sammen i 50 år. De har haft et langt og lykkeligt ægteskab. Tiden har dog sat sine spor og de har derfor besluttet at tage på et eventyr. Sammen drager de afsted i deres gamle autocamper.

Medvirkende: Helen Mirren, Donald Sutherland, Christian McKay
Varighed: 112 min.

MovieLogo
135/ Midnight Sun Drama / 2018 / Instr. Scott Speer
17-årige Katie lider af en sjælden sygdom, der gør at hun ikke kan tåle sollys. Hun bor alene med sin beskyttende og kærlige far, og bevæger sig derfor kun udenfor om aftenen. En dag møder hun Charlie og i løbet af sommeren indleder de et romantisk forhold.

Medvirkende: Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger, Rob Riggle
Varighed: 91 min.

MovieLogo
136/ Tomb Raider Action, Drama, Eventyr / 2018 / Instr. Roar Uthaug
Lara Croft er datteren af en excentrisk eventyrer, der forsvandt for syv år siden. Nu er hun 21 år, uden retning i livet, og nægter at overtage styringen af faderens forretningsimperium. Hun vil finde ud af sandheden om sin far og begynder at efterforske mysteriet. Hans sidste, kendte opholdssted er et gravkammer på en mytisk ø, og det bliver en rejse med livet som indsats for den unge arkæolog.

Medvirkende: Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins
Varighed: 118 min.

MovieLogo
137/ Darkest Hour Drama, Historisk / 2017 / Instr. Joe Wright
Anden Verdenskrig er brudt ud, nazisternes ustoppelige krigsmaskine ruller henover Vesteuropa, og en invasion er nært forestående. Den britiske hær er sendt til Dunkerque i Frankrig i et forsøg på at stoppe Hitlers tropper, men det viser sig hurtigt, at de er håbløst overmatchet, og at krigen sandsynligvis vil få en brat ende, hvis ikke soldaterne bliver hjulpet hjem.

Medvirkende: Gary Oldman, Lily James, Kristin Scott Thomas
Varighed: 125 min.

MovieLogo
138/ The Titan Thriller, SciFi / 2018 / Instr. Lennart Ruff
i en nær fremtid, hvor jorden er ved at blive ubeboelig for menneskeheden. En militærfamilie vælger at deltage i et nyt eksperiment, hvor man accelererer menneskehedens evolutionsstadie - og derved måske finder en 'mutantform' som kan bo i det ydre rum. Det går selvfølgelig galt, da en soldat bliver til et overmenneskeligt bæst - og nu er filmen blevet lidt mere horror-agtig!

Medvirkende: Sam Worthington, Taylor Schilling, Tom Wilkinson
Varighed: 97 min.

MovieLogo
139/ Red Sparrow Thriller, Mystery / 2018 / Instr. Francis Lawrence
I spion-thrilleren 'Red Sparrow' følger man ballerinaen Dominika Egorova. Hun kommer imidlertid ud for en brutal ulykke, hvilket betyder, at hun bliver nødt til at indstille sin karriere som danserinde. Det bliver starten på et helt nyt liv for den russiske kvinde. Hun siger nemlig nu ja til at blive del af en hemmelig efterretningstjeneste for økonomisk at kunne opretholde et liv for sin syge mor. Således starter hun den hårde træning i at blive en såkaldt ’sparrow’ - en spion, der er mester udi manipulation og fysisk forførelse.

Medvirkende: Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts
Varighed: 160 min.

MovieLogo
140/ Journey's End Drama, Krig / 2017 / Instr. Saul Dibb
I en skyttegrav i Aisne under 1. verdenskrig fortælles historien om en gruppe britiske officerer, der anført af den mentalt desintegrerende unge officer Stanhope – afventer deres skæbne.

Medvirkende: Paul Bettany, Sam Claflin, Asa Butterfield
Varighed: 107 min.

MovieLogo
141/ The Breadwinner Drama, Animation / 2017 / Instr. Nora Twomey
En animeret film. Parvana er en 11 årig pige, der vokser op under Taliban i Afghanistan i 2001. Da hendes far bliver arresteret fejlagtigt, klipper hun sit hår og klæder sig som en dreng for at kunne forsørge sin familie.

Medvirkende: Saara Chaudry, Soma Chhaya, Noorin Gulamgaus
Varighed: 94 min.

MovieLogo
142/ Winchester Eventyr, Fantasy / 2018 / Instr. Michael Spierig
'Winchester: The House That Ghosts Built' handler om arvtageren til Winchester formuen, der tror hun hjemsøges af spøgelser, som er blevet slået ihjel af den såkaldte Winchester riffel.

Medvirkende: Helen Mirren, Sarah Snook, Finn Scicluna-O'Prey
Varighed: 99 min.

MovieLogo
143/ Wonder Wheel Drama / 2017 / Instr. Woody Allen
'Wonder Wheel' foregår i New York på Coney Island i 1950'erne. Her bliver den idylliske stemning med strand og tivoli afbrudt, da karrusel-operatørens fortabte datter vender hjem - med mafiaen lige i hælene. I centrum står operatørens kone Ginny, der prøver at få tingene til at hænge sammen, samtidig med at hun forsøder tilværelsen med en affære med den yngre livredder Mickey.

Medvirkende: Justin Timberlake, Juno Temple, Robert C. Kirk
Varighed: 101 min.

MovieLogo
144/ Finding Your Feet Komedie / 2017 / Instr. Richard Loncraine
I den romantiske komedie 'Finding Your Feet' har en mand en affære med sin kones bedste veninde. Mandens eneste tilflugtssted er nu elskerindens søster, som bor i et hippemiljø.

Medvirkende: Joanna Lumley, Celia Imrie, Timothy Spall
Varighed: 111 min.

MovieLogo
145/ Maze Runner: The Death Cure Action, Thriller, SciFi / 2018 / Instr. Wes Ball
Thomas sætter det sidste ind for at finde en kur mod den altødelæggende sygdom, der forvandler mennesker til zombielignende væsner. Sammen med gruppen af de undslupne 'Gladers', skal de bryde ind i den legendariske by 'Last City', der viser sig at være den farligste labyrint, de nogensinde har stået over for. Samtidig forsøger WCKD (WICKED) at give Thomas og de tilbageværende lysboere deres hukommelse tilbage som led i jagten på kuren.

Medvirkende: Dylan O'Brien, Ki Hong Lee, Kaya Scodelario
Varighed: 141 min.

MovieLogo
146/ 12 Strong Action, Drama, Krig / 2018 / Instr. Nicolai Fuglsig
Krigsdramaet '12 Strong' foregår kort tid efter terrorangrebet på World Trade Center, den 11. september 2001, hvor en gruppe elitesoldater blive sendt til Afghanistan for at bekæmpe Taliban.Tusindvis af kilometer hjemmefra og i undertal, 5.000 til 1, måtte soldaterne ride på hesteryg i kamp mod tanks!

Medvirkende: Chris Hemsworth, Michael Shannon, Michael Peña
Varighed: 130 min.

MovieLogo
147/ Hostiles Drama, Western / 2017 / Instr. Scott Cooper
Westerndramaet 'Hostiles' udspiller sig i 1892, hvor en legendarisk kaptajn modvilligt går med til at eskortere en Cheyenne høvding og hans familie igennem et farligt territorium.

Medvirkende: Christian Bale, Scott Shepherd, Rosamund Pike
Varighed: 134 min.

MovieLogo
148/ Texas Chainsaw Massacre: Leatherface Thriller, Horror / 2017 / Instr. Alexandre Bustillo
I Texas længe før begivenhederne i Motorsavs­massakren finder sted bliver den berygtede Sawyerfamilies yngste barn dømt til anbringelse på en galeanstalt, efter at sheriffens datter er blevet dræbt under mistænkelige omstændigheder. Ti år senere tager den nu halvvoksne Sawyer en ung sygeplejerske som gidsel og flygter sam­men med tre andre fanger. Med den hævntørstige sherif og resten af politiet i hælene kaster Sawyer sig ud i et voldsorgie af et road­trip, der former ham til det uhyre, vi i dag kender som Leatherface.

Medvirkende: Stephen Dorff, Lili Taylor, Sam Strike
Varighed: 90 min.

MovieLogo
149/ Daddy's Home 2 Komedie / 2017 / Instr. Sean Anders
Far Dusty har fået det til at fungere med sin tidligere rival, stedfar Brad, og begge har nye familier med stedbørn og koner. Men da julen står for døren, er der alligevel noget der mangler. Derfor inviterer makkerparret deres respektive fædre på besøg, for at børnene kan få én stor, samlende højtid med bedstefædrene. Da Dusty og Brads fædre dukker op, står det klart, hvor forskellige de to er, og snart er en rivalisering om børnenes gunst uundgåelig.

Medvirkende: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Mel Gibson
Varighed: 100 min.

MovieLogo
150/ Loving in Tandem Komedie / 2017 / Instr. Giselle Andres
Shine er en glad pige, der vil gøre alt for sin familie. Men når det kommer til kærlighed er hun fuldstændig umulig. Da hun endelig finder den sande kærlighed, virker det helt umuligt. En Phillipinsk romantisk film.

Medvirkende: Maymay Entrata, Edward Barber, Kisses Delavin
Varighed: 108 min.

MovieLogo
151/ Lady Bird Komedie, Drama / 2017 / Instr. Greta Gerwig
Christine, som kalder sig selv for Lady Bird, kæmper sig igennem den lokale kristne High School i en kedelig forstad. Teenageren drømmer om at komme på College ovre på Østkysten, for hun er træt af livet i Sacramento, og hendes mor der altid kritiserer hende. Et lyspunkt er dog, at hun kommer med i årets musical, hvor hun møder den søde og respektfulde Danny, der kommer fra den velhavende del af byen.

Medvirkende: Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Tracy Letts
Varighed: 94 min.

MovieLogo
152/ Slumber Horror / 2017 / Instr. Jonathan Hopkins
Alice der en læge, ecialiseret i søvn, prøver at redde en familie, der terroriseres af en dæmon, der lever af deres mareridt.

Medvirkende: Maggie Q, Will Kemp, Sylvester McCoy
Varighed: 104 min.

MovieLogo
153/ Pork Pie Action, Komedie / 2017 / Instr. Matt Murphy
Ved en fejltagelse bliver 3 venner til ”forbrydere” der i en gul Mini jagter en tabt kærlighed gennem hele New Zealand. De har masser af politi og journalister i hælene.

Medvirkende: Dean O'Gorman, James Rolleston, Ashleigh Cummings
Varighed: 105 min.

MovieLogo
154/ The Greatest Showman Thriller, Drama / 2017 / Instr. Michael Gracey
Da Barnum narrer banken til at låne ham penge, åbner han et museum, hvor folk kan komme og se alle landets særlinge samlet på samme sted. Disse inkluderer Den skæggede dame, Den irske kæmpe og Verdens tungeste mand. En snobbet anmelder bruger ordet ”cirkus”, da han skriver om sin misbilligelse for museet. Barnum tager ordet til sig og skaber et succesfuldt show med sang, dans og trapezkunst.

Medvirkende: Hugh Jackman, Michelle Williams, Zac Efron
Varighed: 105 min.

MovieLogo
155/ I, Tonya Drama / 2017 / Instr. Craig Gillespie
Filmen om Tonya Harding, der har dyrket skøjteløb, siden hendes kontante og direkte følelseskolde mor pressede hende til at starte som fireårig. Som voksen er Tonya da også blandt nationens bedste, men hun er ulykkelig og forsøger at løsrive fra sig sit dominerende ophav ved at stikke af med barndomskæresten. Det ender galt, og snart er Tonya tilbage i den kontrollerede verden af piruetter og spandeks, hvor de andre deltagere nedgør hende for sin white trash-baggrund.

Medvirkende: Margot Robbie, Sebastian Stan, Allison Janney |
Varighed: 120 min.

MovieLogo
156/ The Florida Project Drama / 2017 / Instr. Sean Baker
Disneyland står i skingrende kontrast til det fattige liv, som leves på motorvejsmotellerne i den hjemløse bydel. Men tilværelsen på det farverige motel, The Magic Castle, er ikke uden eventyr, for den 6-årige Moonee gør hver dag til en fest med ballade og narrestreger sammen med områdets andre børn i sin sommerferie. Den unge, rebelske mor Halley prøver desperat at forsørge datteren, mens den lune motelpasser Bobby er den strikse skytsengel for de udsatte beboere henover.

Medvirkende: Brooklynn Prince, Bria Vinaite, Willem Dafoe
Varighed: 111 min.

MovieLogo
157/ Father Figures Komedie / 2017 / Instr. Lawrence Sher
Tvillingebrødrene Peter og Kyle finder ud af, at deres mor har løjet om hvem, der er deres far. De begiver sig derfor ud for at finde ham.

Medvirkende: Owen Wilson, Ed Helms, Glenn Close
Varighed: 113 min.

MovieLogo
158/ Victoria & Abdul Drama, Historisk / 2017 / Instr. Stephen Frears
Året er 1887, og dronningen er allerede en ældre kvinde, der har svært ved at holde sig vågen og ikke mindst i godt humør ved de utallige arrangementer, kongehuset afholder. Abdul Karim er en ung kontorassistent i Indien, der pga. sit imponerende udseende hentes til kolonimagtens centrum for at overrække en sjælden mønt til majestætens halvtresårsjubilæum. Det bliver starten på en uhørt og dybt upopulær alliance mellem selveste dronningen og en helt almindelig mand, der formår at se mennesket bag myten.

Medvirkende: Judi Dench, Ali Fazal, Tim Pigott-Smith
Varighed: 11 min.

MovieLogo
159/ Jungle Action, Eventyr / 2017 / Instr. Greg McLean
En ekspedition drager ud i Amazonas jungle for at lede efter en landsby. Men mange farer venter i den tropiske skov. Det må backpackeren Yossi sande, da gruppen splittes, og han pludselig befinder sig helt alene blandt krybdyr og uden føde. Jungle er baseret på virkelige hændelser.

Medvirkende: Daniel Radcliffe, Thomas Kretschmann, Alex Russell
Varighed: 115 min.

MovieLogo
160/ Brad's Status Komedie / 2017 / Instr. Mike White
Brad tager sin søn Troy med på en tur for at besøge forskellige universiteter. På turen møder Brad sine gamle skolekammerater, der alle har fået store karrierer. Selvom Brad egentlig er glad for sit liv i forstanden, så får turen ham til at sætte sin egen tilværelse og sine beslutninger i perspektiv. Han skal nu vejlede sin søn til at træffe de rigtige valg for sin fremtid, mens han selv må overvinde sin midtvejskrise.

Medvirkende: Ben Stiller, Austin Abrams, Jenna Fischer
Varighed: 102 min.

MovieLogo
161/ Killing Gunther Action, Komedie / 2017 / Instr. Taran Killam
En gruppe lejemordere, bliver gradvist mere og mere irriterede på deres kollega Gunther (Arnold Schwarzenegger) som er verdens bedste inden for deres felt. De forsøger derfor at komme ham til livs, hvilket ikke er let, da han altid synes at være et skridt foran.

Medvirkende: Taran Killam, Dave 'Squatch' Ward, Bobby Moynihan
Varighed: 92 min.

MovieLogo
162/ The Insult Thriller, Drama / 2017 / Instr. Ziad Doueiri
I den libanesiske film 'The Insult' eskalerer en udveksling mellem en kristen libanesisk mand og en palæstinensisk flygtning, så det ender med en retssag, der får nationalt opmærksomhed. Dramaet har modtaget en Oscar-nominering for Bedste Ikke-engelsksprogede film

Medvirkende: Adel Karam, Kamel El Basha, Camille Salameh |
Varighed: 112 min.

MovieLogo
163/ The Snowman Thriller, Drama / 2017 / Instr. Tomas Alfredson
Snemanden' foregår i Oslo, hvor vicekommisær Harry Hole efterforsker en række koldblodige mord, der altid falder på snefulde dage.Sagen starter, da en kvinde forsvinder og hendes halstørklæde på uforklarlig vis dukker op på noget, der ligner et gerningssted.

Medvirkende: Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg
Varighed: 119 min.

MovieLogo
164/ Justice League Action, Eventyr, Fantasy / 2017 / Instr. Zack Snyder
Verden er i større fare end nogensinde før i dette femte kapitel af superhelte-serien, som foregår nogle måneder efter opgøret i Batman v Superman: Dawn of Justice. Batman drives af Supermans uselviske handlinger og søger hjælp hos sin nye allierede, Wonder Woman, i forsøget på at redde verden. Sammen rekrutterer de et helt hold af superhelte til at bekæmpe ondskaben.

Medvirkende: Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa
Varighed: 120 min.

MovieLogo
165/ The Shape Of Water Drama, Eventyr, Fantasy / 2017 / Instr. Guillermo del Toro
'The Shape of Water' er et overnaturligt eventyr, der foregår op til Den Kolde Krig i USA i 1963. I regeringens skjulte laboratorium arbejder den ensomme og stumme Elisa. Hendes liv ændres drastisk, da hun sammen med sin kollega Zelda opdaget et hemmeligt eksperiment.

Medvirkende: Sally Hawkins, Octavia Spencer, Michael Shannon
Varighed: 123 min.

MovieLogo
166/ Breathe Drama / 2017 / Instr. Andy Serkis
En autentisk historie om Robin Cavendish og hans kone Diana. Robin bliver som 28-årig ramt af polio, der gør ham lammet fra halsen og ned. Lægen siger, at han kun har tre måneder tilbage at leve, men ender med at begive sig ud i verdenen med Diana, i håb om at hjælpe andre med samme lidelse.

Medvirkende: Andrew Garfield, Claire Foy, Hugh Bonneville
Varighed: 118 min.

MovieLogo
167/ Mother! Drama, Horror / 2017 / Instr. Darren Aronofsky
Gyser-dramaet 'Mother!' handler om et ægtepar, som inviterer fremmede, ukendte gæster inden for i deres hjem.Især manden åbner armene for de nye bekendtskaber, og mens flere og flere mennesker ankommer til metrikkelen, bliver parrets forhold sat på en voldsom prøve.

Medvirkende: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris
Varighed: 121 min.

MovieLogo
168/ The Killing Of The Sacred Deer Thriller, Drama, Mystery / 2017 / Instr. Yorgos Lanthimos
Vi følger en velanset kirurg, som i små skridt får vendt op og ned på sit liv, efter han åbner sit hjem op for en ung dreng, der tvetydigt indsmigrer sig hos familien. Som fortællingen foldes ud, dukker der flere hemmeligheder op. Familiens sammenhold sættes således på prøve, mens opløsningen konstant lurer om hjørnet.

Medvirkende: Barry G. Bernson, Herb Caillouet, Bill Camp
Varighed: 121 min.

MovieLogo
169/ LBJ Drama / 2016 / Instr. Rob Reiner
Historien om USA´s præsident Lyndon Baines Johnson fra hans unge dage i Texas til han ender som Præsident i Det Hvide Hus.

Medvirkende: Woody Harrelson, Michael Stahl-David, Richard Jenkins
Varighed: 98 min.

MovieLogo
170/ The Bachelors Komedie, Drama / 2017 / Instr. Kurt Voelker
Efter sin kones tidlige død, flytter den sørgende enkemand med sin søn til en andel del landet. Han har fået nyt job. Deres liv ændre sig, da de møder to unikke kvinder det hjælper dem til at omfagne livet og elske igen.

Medvirkende: Odeya Rush, J.K. Simmons, Jean Louisa Kelly
Varighed: 99 min.

MovieLogo
171/ Happy Death Day Thriller, Horror, Mystery / 2017 / Instr. Christopher Landon
Den unge pige Tree, har den værst tænkelige fødselsdag - det er nemlig også hendes dødsdag. Tree gennemlever sin fødselsdag om og om igen, som hver gang ender med at hun bliver slået ihjel af maskeret morder. Men hvem vil dræbe Tree? Hun må finde morderen og gøre en ende på sit levende mareridt.

Medvirkende: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine
Varighed: 96 min.

MovieLogo
172/ Three Billboards Outside Ebbing, Missouri Drama, Krimi / 2017 / Instr. Martin McDonagh
Den fandenivoldske Mildred Hayes, tager sagen i egen hånd, da der efter flere måneder ikke er sket noget i sagen om hendes datters mord. Hun presser politiet med en række reklamesøljer på vejen ind mod byen, hvor hun udpeger deres inkompetence i sagen. Det skaber stor national opmærksomhed omkring Mildred, der både får det positive og negative at føle ved episoden, som også skaber en større strid med de lokale håndhævere end hun havde regnet med.

Medvirkende: Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell
Varighed: 115 min.

MovieLogo
173/ Geostorm Action, Thriller, SciFi / 2017 / Instr. Dean Devlin
Jorden bliver ramt af en række naturkatastrofer forsaget af en funktionsfejl i det netværk af satellitter, som skulle styre det globale klima og holde verden sikker. Nu står enneskeheden overfor en reel trussel om udslettelse, og derfor må verdens ledere nu gå sammen for at finde en måde at stoppe den truende geostorm. Men er der nogen, som modarbejder dem?

Medvirkende: Gerard Butler, Jim Sturgess, Abbie Cornish
Varighed: 109 min.

MovieLogo
174/ Murder On The Orient Express Drama, Krimi, Mystery / 2017 / Instr. Kenneth Branagh
Hercule Poirot, skal opklare et mord. Offeret er en berømt, amerikansk forretningsmand, som har forbindelser til en sag om børnekidnapning, og som derfor har en masse potentielle fjender. Mordet sker ombord på Orientekspressen, hvor en større samling personager udgør Poirots liste over mistænkte og vidner.

Medvirkende: Kenneth Branagh, Penélope Cruz, Willem Dafoe
Varighed: 114 min.

MovieLogo
175/ Suburbicon Drama, Krimi, Mystery / 2017 / Instr. George Clooney
'Suburbicon' udspiller sig i 1950'ernes USA, hvor den amerikanske drøm trives på bedste vis i forstædernes parcelhuskvarterer, hvor de hvide kernefamilier kan leve i fred og fordragelighed bag ligusterhækken. Men idyllen spoleres hurtigt i forstaden Suburbicon, da en sort familie flytter ind, og et af kvarterets familier udsættes for et groft røveri.

Medvirkende: Matt Damon, Julianne Moore, Oscar Isaac
Varighed: 105 min.

MovieLogo
176/ Good Time Thriller, Drama, Krimi / 2017 / Instr. Benny Safdie, Josh Safdie
Den kriminelle Connie, har efter et mislukket bankrøveri fået anbragt sin demente bror Nick i spjældet. Nu gælder det for Connie om, at få sin bror ud hurtigst muligt, men da han selv er efrtersøgt af politiet, bliver det en lang nat i New Yorks gader. Filmen fik en Guldpalme nominering til Cannes Film Festival 2017.

Medvirkende: Robert Pattinson, Benny Safdie, Jennifer Jason Leigh
Varighed: 101 min.

MovieLogo
177/ The Lego Ninjago Movie Action, Animation / 2017 / Instr. Charlie Bean, Paul Fisher
Animationsfilm: Den unge Lloyd er sammen vennerne Kai, Cole, Jay, Zane og Nya hemmelige krigere – der ført an af Kung Fu Masters Wu bekæmper al slags ondskab. Især den snedige Lord Garmadon, som tilfældigvis er Lloyds far. Han er en trussel der må standses før hele Ninjago City ødelægges. En episk kamp mellem far og søn er uundgåelig.

Medvirkende: Jackie Chan, Dave Franco, Fred Armisen
Varighed: 101 min.

MovieLogo
178/ S.M.A.R.T. Chase Action, Eventyr, Krimi / 2017 / Instr. Charles Martin
Danny er privat sikkerhedsvagt. Han får til opgave at eskorterer en værdifuld kinesisk antikvitet ud af Shanghai, men han falder i et baghold, og kvinden han elsker kommer i fare. Sammen med agenter fra Security Management Action Recovery Team prøver han at redde hende, men opdager samtidig en frygtelig sammensværgelse.

Medvirkende: Orlando Bloom, Simon Yam, Lynn Hung |
Varighed: 95 min.

MovieLogo
179/ Take Every Wave Dokumentar / 2017 / Instr. Rory Kennedy
Dette er den bemærkelsesværdige historie om det amerikanske Surf-ikon Laird Hamilton. Han forandrede sporten med storbølge surfing for evigt. Dette dybdegående fortræt skildre hans fascination, frygt, mod og ambition, men også de omkostninger der følger med.

Medvirkende: Nick Carroll, Darrick Doerner, Laird John Hamilton |
Varighed: 118 min.

MovieLogo
180/ Son Of Bigfoot Animation / 2017 / Instr. Jeremy Degruson, Ben Stassen
Animationsfilm: Teemagerem Adam søger efter sin far. Snart finder han ud af at han er søn af selveste Bigfoot !! Fadere har holdt sig skjult i skoven for at beskytte sin famlie fra en virksomhed der vil udføre ekserimenter med hans unikke DNA

Medvirkende: Cinda Adams, Mari Devon, Kirk Thornton
Varighed: 92 min.

MovieLogo
181/ The Mountain Between Us Action, Drama, Eventyr / 2017 / Instr. Hany Abu-Assad
Da Ben og Alex styrter ned med deres fly midt i de sneklædte bjerge, må de stå sammen for at overleve. De har først lige mødt hinanden, så de to fremmede må stole på, at de vil hinanden det bedste for at komme helskindet ud af kulden.

Medvirkende: Idris Elba, Kate Winslet, Beau Bridges
Varighed: 112 min.

MovieLogo
182/ Dunkirk Action, Drama, Krig / 2017 / Instr. Christopher Nolan
Ca. 400.000 soldater - er fanget som levende skydeskiver omringet af fjenden fra fastlandet, havet og ikke mindst luften. De udmattede unge mænd kan se de engelske kyster i horisonten, men hæren kan ikke sende en storstilet redningsaktion. Nu er det op til de civilie sjæle at gøre en indsats.

Medvirkende: Fionn Whitehead, Barry Keoghan, Mark Rylance
Varighed: 106 min.

MovieLogo
183/ Mark Felt The Man Who Brought Down the White House Drama, Historisk / 2017 / Instr. Peter Landesman
Den sande historie om Mark Felt, der under alias navnet “Deep Throat” hjalp journalisterne Bob Woodward og Carl Bernstein med af afdække ”Watergate” skandalen i 1972. Liam Nesson spiller Mark Felt og Diana Lane hans kone Audery

Medvirkende: Liam Neeson, Diane Lane, Marton Csokas
Varighed: 103 min.

MovieLogo
184/ The Vault Thriller, Horror, Mystery / 2017 / Instr. Dan Bush
Søstrene Vee og Leah Dillon tvinges til at røve en bank, for at redde deres bror Michael. Røveriet starter godt – man kaos følger, da den trodsige bankdirektør sender dem til boksen i kælderen. Virkelige onde ting begynder at ske.

Medvirkende: James Franco, Taryn Manning, Francesca Eastwood
Varighed: 91 min.

MovieLogo
185/ American Made Action, Komedie / 2017 /